5 Психологічних хитрощів для відповіді на запитання «Незгодні»

Кілька хитрощів, які допоможуть вам дати відповіді на найбільш хитрі питання і в той же час відчувати себе чудово.

«Що ти заробляєш?», «Що вам подобається мати другий?», «Коли ви збираєтеся одружитися?», «Ви отримуєте розлучення, не ви?» – ми, ймовірно, всі знайшли себе в незручній ситуації, де цікавий співрозмовник дійсно хотів отримати інформацію, яку ви не хочете поділитися, а потім пошкодити напрямок цієї розмови.

Ми представляємо вашій увазі кілька стратегій, які допоможуть вам дати відповіді на найбільш хитрі питання і при цьому відчувати себе чудово. Якщо ви стежите за нашими порадами, то вам не доведеться йти на слово в кишенях в реальній ситуації.

1,1 км Програми та Шерлок Холмс рекомендують
Відповідаючи неприємні питання, ви маєте право не надати співрозмовника будь-яку конкретну інформацію. Акт, як програміст, який відповів на питання про втрачені Холмс і Ватсон, подорожуючи на повітряній кулі, абсолютно правильно, але з його слів немає використання.

Ви можете розповісти нам, де ми?
до У повітряній кулі, сер!

Чи не дуже корисною інформацією.

- Скільки ви робите?
- Як і кожен інший, середня заробітна плата в галузі (значно менше, ніж Абрамович).

2. "Мірроринг"
«Повернення» питання до співрозмовника. Це можна зробити за допомогою двох простих методів.

1) Формуйте «завдяки» так, щоб людина, яку ви йдете, стає некомфортною для свого інтересу. Використовуйте універсальний дизайн, який починається з слів «Я правильно розумію, що...», і його кінець буде залежати виключно від того, чи продовжуєте спілкуватися, чи хочете ви «будувати» свої особисті кордони і т.д.: «Я вірно розумію, що ви не розуміли свічку в спальні?», «Я вірно розумію, що ваша головна проблема сьогодні є моє особисте життя?», або «Я вірно розумію, що інтерес до інших людей для вас в порядку речей?». Чудово, якщо ви скажете все це в дуже полоне, дуже спокійний, тонус і не жестить, якщо ви піднімете один брів сюрпризом.

(2) «Збільшити» зацікавленість у даній темі, звертаючи увагу на зустріч з тим же категоріям:

- Коли ви збираєтеся народитися іншому?
- Ви третій?

3. "Одно-акторний театр"
Послухайте якийсь неприємний питання, ви завжди можете собі уявити собі велику драматичну акторку, серцеплавно подивіться на очі, зробіть глибоке дихання, натисніть руки до грудей (якщо ви хочете, ви можете «розірватися» пальцями), зніміть абіс розпаду і скажте в трагічному голосі: «Я тебе тебе!» Ні, ви чули, ніколи не попросіть мене.

Другий варіант - це те, що ви переобладнаєте людину, що дає прес-конференцію (ми не будемо дарувати конкретні імена, але рекомендуємо звернути увагу на перший echelon влади) і сказати фразу: «Будь ласка, наступне питання!» Третій варіант для шанувальників серії «Універс». Пам'ятайте, що гравець карате Eduard Kuzmin (aka Kuzya) і скажуть: «Це секретна інформація!»

4. У Я не боре, не боре, а не боре!
Замість того, щоб відступити, сердитися або якось демонструвати, що питання співрозмовника торкається вас, починайте відповідь на навіть монотонний голос. Найголовніше — деталі. Налаштуйте найдрібніші деталі та починайте!

- Коли ви одружилися?
- Астрологи стверджують, що для щасливого шлюбу необхідно, щоб аспендіанти закоханих конверж (не запитайте нас, що аспенди і чи дійсно вони повинні конвержувати - будь-яка теорія абструзії підходить, в якій ваш аналог не дуже вербився, навіть «стара графіка», навіть крутий поворот в життєвій лінії, навіть індекс Наздак). І я розумію, що я зустрілася з моїм другом і перевіряю, чи підходить нам для одного (Я повинен з'ясувати, де і коли він народився), то сказав йому: «Так». Не хвилину до.

5. Умань Помилки, це дратує!
до О, мій Бог, скільки ви витрачали на це плаття?
- У мене було тривати два тижні, але що б ви робили для моди?

Універсальні відповіді:

«Я захоплюю вашу здатність запитати питання, що виникають на місці» Або, «Чи ви дивовижна жінка, і ви знаєте, що завжди здивували мене про вас?» Це ваша здатність запитати неправильні (різноманіття, риторика) питання!

«Я хотів би відповісти на Ваше питання, але спочатку розповісти мені, чому вас цікавить? ?

«І для яких цілей вас цікавить? ?

«Чи ви дійсно хочете говорити про це?» Якщо ви почуєте твердження «Так», не соромтеся відповісти: «Я не хочу», і посміхатися.

Якщо ви не хочете мати більше бізнесу з особою, яка просить неактуальні питання, ви можете дозволити трохи більше. Наприклад, «Це мій собакний бізнес. й