Історія 50-річного Дауна Лехі від його співусані, журналіста Михайла Тютюнова.

р.

У квартирі ми живемо разом з Leha. Leha є мій корусин. Він вниз. Ці люди також називають людей з синдромом внизу. Я з дитинства знав. Але тепер я не знаю, що це. І не просто мене.

Виявляється, що це явище не може пояснити і вчені. Вони все ще намагаються розібратися. Ми знаємо, що це генетична аномалія: тіло звичайних людей складається з 46 хромосом або 23 пар. Але ці люди в 21-й парі мають один додатковий хромосом. І чому і де все ще не зрозуміло. Крім того, такі діти народжуються в різних батьків, незалежно від національності, способу життя, місця проживання, шкідливі або корисні звички тощо. Категорія. Це вирок вчених. На прикладі його батьків також були науковці та безпосередньо займався створенням зарядів для ядерної зброї Інституту технічної фізики ядерного центру м. Сніжинськ. Кілька років тому вони пішли. Я єдиний він тут.

У день траурної моєї матері, мій тітка (мій батько загинув трохи раніше), моя дружина і я не знаю, що робити. У Сніжинську, друзі своїх батьків запропонували поїхати по Лиху до спеціальної школи-інтернату. Але в певній точці він запам'ятався нашим дитинства, як смішний він був, як ми хлопці завжди жартували про нього і так далі. У той же час мій сердечко прокинувся, коли я запровадив його, людина дорогий мені, десь в державному будинку, серед незнайомців до нього, він, такий сімейний чоловік, який любить піти через величезну колекцію штампів вечорами. І приймав його до Мисса. Ось як ми живемо зараз.

Лехе п'ятдесят, і він любить дитину через це екстра хромосом. Тим не менш, особливо, коли я дивлю новину на телевізорі, мені здається, що це не його екстра-хромосом, і ми пропустили щось. Вони також знайшли унікальну можливість для всіх живих речей: абсолютна відсутність навмисної агресії. І для природи вони говорять, це також аномалія, оскільки агресія допомагає вижити певні види. Мій друг завжди сміється в Лезі про це, говорячи вам, Леха, випав з мережі продуктів Дарвіна.

Ось інцидент, який був недавно. Вранці я хотів зробити собі каву (Я вже ганув на неї) і почав шукати пачку. А Лех приховав його і сидить поруч з ним, і спокійно з посміханням говорить: «Погляд, погляд». Я скажу, що я пізно для роботи, і ви граєте з іграшками, а потім скажете, "Диву каву швидше!" Він сказав: "Це в горщику." А потім він приходить до мене, кладе руки на плечі, виглядає непомітно в очі і тихо говорить: «Ми, чому ти торкнувся так багато, так як ми брати?» Він захопив мене і сказав: «Я був викрадений». Про нас І я отримав психо на руках. Я потерла його волосся на голові, океї, я кажу це океї, я не відступив. І не ображайтесь. Я пішов на роботу. Він не вмирає без кави.

Ваш текст за посиланням. й