24 ГЕНСКІХ ВИСТАВКА, КОТОР, ОНІ М’ЯСО В БЕЗПЕКИ

Ми знайшли список жіночих побажань для чоловіків. Не запитайте, чому вони не скажуть нам.

Чоловіки думають, що всі жінки зазвичай дуже важко. Насправді, щоб жінка щаслива була досить проста: вам просто потрібно звернути увагу на неї. Ми знайшли для Вас великий список побажань 24 жінок для чоловіків. Не запитайте, чому вони не скажуть нам.

1,1 км Маленькі сюрпризи.
Деякі хлопці вірять, що потрібно здивувати пару разів в житті, але так що результат гарантований. В реальності дівчата очікують протилежного від вас: маленькі, але регулярні сюрпризи. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, вони будуть обробляти вас набагато краще, якщо ви захопити її улюблене вино, її улюблений шоколад або шматок її улюбленого сиру наступного разу ви йдете додому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2. Маленькі зусилля.
Взаємодіям зусиль. Візьміть сміття, коли ви залишаєте квартиру. Зателефонуйте нам в середині дня. Напишіть нам текст. Про нас Поведи мене, варто час.

3. У Конфіденція - це круто, але не має значення.
Кожна дівчина любить чоловіків, які комфортні для себе. Ваша впевненість дає нам відчуття безпеки та захисту. Немає нічого більш красивого, ніж впевненість чоловіка.

А ось зарозу? Ноп. Якщо ви зарозумілі нарцисисти, дам обов'язково з шляху.

4. У Царство не мертвий.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Затримали двері перед нами. Візьміть нам руку. Я пообіцяю будь-яку дівчину.

5. Умань Не ввімкніть дитину.
Батьки в нашій крові, так. Кожна жінка любить доглядати за чоловіком, але тільки тоді, коли вона відчуває, що вона все одно довгий шлях від повороту на режимі «мама».

Більшість хлопців, глибоко вниз, діти. Але не дайте нам дитину. Це може бути велика проблема.

6. Слухати і показати інтерес
Якщо у нас є невеликий день, ми хочемо, щоб ви просто слухали. Жінки люблять говорити і вилити їх душі – це відомий факт. Ми довіряємо вас. Ми віримо, що Це робить нас кращими. Так, будь ласка, знайдемо міцність, щоб вимкнути телевізор, помістіть баню пива. І просто послухайте нас, погубивши його!

7. Про нас Поведінка.
Найкраща політика. Будь-яка фантастика може здатися великою ідеєю прямо зараз, але жінки завжди дізнаються. Іноді вони просто зберігають тихо. Не лякати їх. Це робить вас чудовими.

8. У Зробіть свою першість.
Жінки повинні відчувати, що вони важливіше, ніж Xbox. Звичайно, всі люди мають право витрачати час на своїх друзів або грати з іграшками. Але третє місце не класно. Якщо ваша дівчина не відчуває себе, як вона важлива, то ви робите щось неправильно, mate.

9. Навігація Зверніть увагу на маленькі речі
Кожен хоче помітити свого партнера. Нова зачіска? Новий одяг Новий розмір одягу? Новий бюстгальтер? Скажіть, щоб визнати наші зусилля. Я зробив це для вас!

12. Допомога
Немає нічого більш дратівливого в світі, ніж ледачий чоловік. Спробуйте допомогти нам з господарськими хребтами. Не боятися взяти замовлення з нас. Життя – це велика відповідальність.

13.00 р. Частіше час для себе.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо жінка розслаблена і щаслива, немає нічого неправильного з цим. Релакс, людина!

14. Вчимося сказати "Я шкодую."
Зупиняйтеся, щоб захопити весь час! Якщо ви є вірними, ви невірно, то маєте відвагу її віддати. «Соррі» – чарівне слово для відносин.

15.00 р. Іноді ми дійсно відчуваємо себе як синиця.
Пам'ятайте, у нас є більярдний суд, головні болі і м'язи. Іноді наші тіла перетворюють наше життя в пеклі.

16.00 р. Туалетний гумор
Просто підв'язуйте його. Ви знаєте, що я маю на увазі.

17.00 р. Догляд за гігієною.
Коли ви чистити зуби? Коли ви використовуєте дезодорант? Миття волосся?

18 років Знайте себе.
Ми повинні мати чітке місце на вашій сторінці. Якщо ви не з'ясували те, що ви хочете жити і що вам потрібно зробити ... Будь ласка, не бере участі. У нас є нульова толерантність до тих, хто з ваших подруг. Я серйозний.

19.00 р. Не забудьте наші дні народження та ювілеї.
Чи не ви пам’ятаєте принаймні дві важливі дати для мене? Поставте нагадування на телефон, поставте його в органайзер, розкажіть свою маму, якщо вам потрібно. Не скажеш нам, що ви це робили. Але чесно, ви можете зробити те, що ви хочете, але не забудьте.

20. З повагою,
Деякі чоловіки просто не цінують або поважають своїх партнерів належним чином. Любов вашої жінки, якщо це останній день, ви бачите її. Дякую за те, що вона намагається зробити для вас.

21. Ми любимо романтику.
Не пропустіть дівчину, якщо вона хоче квіти. Відповідь проста і завжди така ж: YES! Звичайно, ми любимо пелюстки троянди, свічки, вечерю і вино.

22. Зробіть вечерю.
Немає нічого більш красивого, ніж людина, яка знає, як обробити кухню.

23. Виберіть подарунки з серця
Подарунок може бути дуже дешевим, навіть заміткою або DVD з старим концертом. Якщо ви усвідомите, що ви плутаєте, то жодне з ваших подарунків буде «поганий» або «повід». Ми любимо подарунки.

24. Ви не можете жити без нас
Чоловіки приймають жінок надані, але ви нічого не без нас. Хто ще подбає про тебе? Хто зробить вас одягом краще і стане кращою людиною? Просто додайте його.

Vivian Келлі