Що легко перехрестити з любов'ю

Практичний психолог Alla Dalit каже, що це просто плутати з любов'ю

Догляд.
Це основний вираз любові, який ми зустрілися. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Ми цінуємо її, особливо в його відсутності. Особливо тих, хто отримав трохи, і не навчився піклуватися про себе. через догляд, ми отримуємо повідомлення «Ви потрібні». Неважливо, якщо ми дбаємо про нас або подбаємо про нас. Так, ми впадемо в любов з людиною, ми піклуємося про те, що ми відчуваємо себе необхідним. Проекційний механізм активується. З огляду на те, що любов є складним почуттям, що вкрай більше дієслово, ніж іменинник, догляд, будучи дією, легко помиляється для любові.

П'ять.
Чи можливо, якщо виникає чутливість і можливість показати емпатію. Це важлива частина любові. Вони використовуються для того, щоб сказати: "Пити, потім любов". Мати відчуває себе шкода для дитини, він менший, слабкий. Чоловік повинен відчувати себе шкода для жінки з тієї ж причини. Поведінка психологічно більше матері, жінка відчуває себе шкода чоловіка як дитини. Це призводить до знецінення його потужності. Тому можна сперечатися, що любов чоловіка повинна містити більшу частку жита, ніж любов жінки для чоловіка. Коли ми відчуваємо себе шкода для себе, ми повернулися до нашого дитинства.

Адмірація.
Це найпоширеніший пастка. Найлегше заплутуватися з любов'ю. Жінки часто плутають, коли вони захоплюють чоловіка. Оскільки захоплення є визнанням міцності, здатності та ін. Але! Адмірація світиться з яскравими фарбами, перевиготовляючи недоліки партнера краще, ніж безвізові вени. Незабаром або пізніше блиск зношений, але справжній золото або іржі праска буде під ним, можна рідко прогнозувати заздалегідь. Якщо батьки не навчали вас, або якщо ви не помилилися. І як у попередніх почуттях пастка працює як способи. Ми втрачаємо наших голів, коли ми захоплюємо і віримо, що ми любимо людину, яку ми любимо.

романтика
Читання віршів, присвячених мені і слухаю пісень, я можу легко подумати, що автори будуть любити мене. Не бути психологом. Але я знаю, що є людина, яка живе фантазією, не реальність. Тексти пісень, а це означає: І всі магічні слова просто її рейс. Мистецтво – найвищий прояв людської творчості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як правило, любов, якщо ми є об'єктом його роботи. Лаура була впевнена в любові Петрарха, Дульцинії любові Дон Кіксоту та ін.

Коли ви не можете жити без вас і секунд, важко не заплутуватися. Потрібна - одна з важливих складових любові. Бажання належати і володіти дуже сильною. Ми прийшли в потужну настою з нашими батьками і були фізичними частинами. Для багатьох людей це буде чудовим сюрпризом, щоб дізнатися, що можна любити ще не на фузі, але від дистанції. Це включає ревнощі як бажання володіти. "Жіночий означає, що він любить..."

Так що я описав вам «любовну» бордюрну, хизоїдну і наркотичну. Гусея, чия: