У будь-якому зв’язку ми повинні вдарити баланс між «податком» і «гейним».
Цей закон не належить до ієрархії, але переносить весь життя. Це, на мій погляд, основа будь-яких гармонійних відносин. І будь-які складні відносини, якось порушують його.
Це закон балансу. У будь-якому зв’язку ми повинні вдарити баланс між «податком» і «гейним». Гармонійні зв'язки в цьому випадку схожі на гімнастку на мотузці під куполом. З довгою полем в руці. Він може стояти лише балансуванням. І якщо одна сторона полюса зважає, гімнаст знизиться. Так це відносини.
Як ми порушуємо баланс
Наприклад, жінка властива дуже любити надання – подача, допомога, підтримка. І для багатьох, це проблема, щоб прийняти. Прийміть подарунки, компліменти, допомогу. На цьому етапі відчувається, як ви знову почуєте щось. Не можна приймати, не піддаватися. І знову, дати, дати, дати. Я знаю, що дуже добре. І це така поведінка, яка знищує стосунки.
Також є люди, які звикли приймати з дитинства – вони чітко знають, що їм потрібно. Це «симпатична» або «паразитизація». І вони роблять те, що потрібно робити. Вони намагаються отримати максимум всюди. Вони не люблять дарувати нічого, навіть старі речі. Багато людей не люблять платити податки, але вони люблять соціальні пільги. Є багато таких прикладів.
Звісно, більшість з нас не складає сто відсотків, або сто відсотків. У деяких ситуаціях ми займаємо занадто багато і в інших ми даємо занадто багато. Але важливо розуміти, що має бути рівновага в будь-яких відносинах.
Якщо ви даєте і даєте весь час, але ви не берете нічого, людина в великому боргі. Так ви даєте величезну позинку по шиї, яка ніколи не повернеться. Перш за все, ви не берете нічого з нього. І по-друге, є психіки, і штрафи ... Не може жити з таким тягаром і не має іншого варіанту, але залишити. І тоді він все ще винний, бо я дав йому найкращі роки життя.
Якщо ви берете весь час, але не дайте нічого, то рано чи пізно, партнер вичерпається. Настає час, коли він не може дати. І він починає щось більше років. Він просить, вимагає, відключений, сердитися. Якщо ви не готові подарувати щось, то зв'язок також домовилися.
Як зберегти баланс
Вважають, що отримувати щось добре, завжди потрібно подарувати людині трохи більше. Я маю на увазі, наприклад, він приніс вам шоколадний бар і ви приніс його два завтра. Тоді це три для вас завтра. І ви чотири. І в такому взаємозв'язку любов посилюється кожен другий. З кожним днем, як ми думаємо про те, як зробити кохану щасливу і подарувати їм трохи більше. І це почуття.
Але є ще один обмін. Якщо хтось болить когось ще. Що робити? Сидіння і посміхання? Скажіть, «Ам я заважаю тебе щедрою?» Чи буде це зробити відносини сильніше? Ноп.
Наприклад, мій чоловік обдурив. Приїжджає в гілі. А дружина не сльозиться або проповідна. Форги. Відправити Що відбувається? Його провину багатоповно переповнилося стояком (Я така підкова, і моя дружина є святим!). Отримувач, ніж він. І сім'я зустрінеться. Любов в них гине, тому що це не може жити з такою дисбалансом. Він живе з провиною. Шеворт.
Не про що пробачається. Навпаки. Ви повинні пробачити. Але з позиції рівності. З системної точки зору, в цьому випадку потрібно відповісти на ваш партнер чимось поганим, але трохи менше.
Це, у відповідь на його зраді, його дружина зобов'язана кинути скандал, не кажучи вже про нього, і так далі. Я маю на увазі, болить його. Але! Трохи менше. А потім все погано в сім'ї, як правило, до нуля.
Баланс повинен бути всюди.
Але найголовніше, обмін поширюється на все. Відносини в бізнесі, на роботі, з друзями.
Ви помітили, що коли людина дає всю душу на роботі за рахунок заробітної плати, з якоїсь причини він пожежений?
Чи допомагаєте друзям, які часто неспроможні та розбити стосунки?
Також бізнес, з якого гроші постійно витягуються, не інвестуючи нічого, рано чи пізно гинуть.
Це природні закони зростання і розвитку. Дуже важливо для нас навчитися балансувати. Для нас важливо взяти все, що надається нашим партнерам і подарувати стільки, скільки потрібно.
Єдині відносини, в яких закон працює трохи по-різному, є батьківсько-чисельними відносинами. Батьки завжди дарують своїм дітям. Дітям від батьків. Щоб дати їм спинці, не батькам, а дітям. Так ви повинні взяти і дати. Просто в інших руках.
Потоки енергії від предків до нащадків, і ніколи не навпаки. Ми не можемо повернути річку любові, і якщо ми робимо, результат буде сумним.
У нас є неприпустимий борг. Наше завдання - прийняти цей подарунок. З усім серцем. Ми ніколи не можемо дати їм. Ні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Наша місія полягає в тому, щоб перенести вогонь на наших дітей. Не запитайте їх, щоб сплачувати боргу. Просто переглядайте їх, переходьте на енергію своїм дітям і так далі. Я пишу про це окремо, бо тема занадто велика і горіння.
Як застосувати це самостійно
Рекомендую, що все написано тільки для себе. Тільки тоді є можливість змінити щось. Не думайте про партнера, де він належить. Подумайте про те, що я можу зробити і що я не робити.
Що робити? Необхідно зупинити активну даючи. І навчайтеся приймати. Якщо вони роблять. Якщо вони не хочуть, щоб вони почали навчатися.
Що робити? Тимчасово припинити прийом і почати навчання, щоб дати. Як ми робимо? Принаймні припинити прийом.
Як заміряти «більше» і «безкоштовно» в плані повернення трохи більше хорошого або трохи поганого? Ваші власні почуття і свою славу. Кожен з нас завжди знає, де ця лінія.
Чи нормально повернути погану скрізь? З точки зору, це не нормально, щоб претендувати, що все добре. І в будь-яких відносинах, необхідно допомогти вашому партнеру розвиватися через критик. Форма критики може бути різною. У відповідь на betrayal ми повинні реагувати, інакше відносини повністю згорнуться. У відповідь на момент затримання - на свій розсуд, залежно від ступеня психічного болю.
Зв'язки завжди про обмін і рух. Ви можете перемістити або вниз. Зростає і росте відносини, або вона гине і погіршує. Особисто це знання допомагає мені розвивати відносини. Ось чому я пишу про це.
Зв'язки завжди про обмін і рух. Ви можете перемістити або вниз. Зростає і росте відносини, або вона гине і погіршує. Особисто це знання допомагає мені розвивати відносини. Ось чому я пишу про це.
Бажаю всім знайти точку, де буде комфортно і легко приймати все, що дає життя, Бог і люди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ольга Валяєва