У нас немає ідеального, є близькі. І близьких завжди кращі.

У нас немає ідеального, є близькі. І близьких завжди кращі.

Р

до Яка любов ви хочете?
Не сумнівайтесь, чи любимо мене чи ні.

З чоловіком потрібно грати "спокій". Якщо ви нулю для нього, вам потрібно покласти хрест на нього!

Перед тим як перейти до реєстру, спробуйте приклеїти шпалери в кімнаті разом. Якщо ви пережили і обидва задоволені, ви зробили один одному.

(Рівне)

Якщо два люди доповнюються разом, незалежно від того, скільки поділів, розривів і неприємностей, які вони проходять, доля об'єднує їх.
Р

Знайди своє щастя - не подумайте, не побачайте, не скажете, але любов, любов, любов і череш !!!

Любов доведеться не квітами і подарунками, а теплотою, ніжністю і повагою.

Зберігайте ключі до щастя... Немає дублікати... Щастя може запалити двері і залишити.

А мудрий чоловік не просить дружини, що вона хоче. Він знає!

Жінки приймають одне рішення в житті. Яка людина буде йти через життя? Решта рішень здійснюється чоловіком.

р.

Чоловіки думають, що жінки люблять по-справжньому людей або героїв.
Ні, вони люблять тих, хто піклується про них.
Павло Віллі

Ніяких відносин може досягти рівня, де немає проблем.
Якщо ви бачите відносини, де немає проблем, це означає, що відносини більше не існує.
Осхо

З чоловіком жінка повинна відчувати себе найважливішою в світі.

Найкраща седативна жінка - це турбота і надійна чоловіча hug.

Коли неприємності раптово надходить до сильної сім'ї, вони не говорять, "Це через вас..." Це основні слова в родинному житті.

Для того щоб не втратити, потрібно лише оцінити.

, Україна

Софійський Лорен і Карло Понті були щасливі одружені майже 50 років. Не було третини між ними. Карло Понті помер у 2007 році у віці 94, всього за 8 місяців до їх золотого весілля з Софі. "Наша любов була даром від Бога, який дається кілька".

Найголовніше в житті є сім'я. Кар'єра не чекає Вас в домашніх умовах, гроші не протирають сльози, а полум'я не захопить вас вночі.

Любов чоловіка. Вони дійсно потребують вашої любові. Навіть якщо вони не допускають його. За кожним великим чоловіком завжди жінка, яка вірила в нього. Я дійсно зробив.
Достоєвський, Федор Михайлович

(Березень)

Коли є хтось, щоб дихати, прокидати вранці, посміхатися, заварити чай, коли є хтось, щоб чекати, є хтось сказати: "Я люблю тебе занадто". Я хочу жити...