947
Швейцарські вчені переробили теорію про причину отворів в сирі
Мишей не полум'я.
Епіографія- Сай,
Хто знищив сир?
Хто це до нього?
Так багато отворів?
до принаймні,
Не мене! - Я захоплений.
Порося.
- Миссерйозний! - Виготовлений гускою. - І здогадувати.
Я не приймаю його!
Вівчарка - сказав він:
- Дуже складне завдання!
Все незрозуміло, все вагове – запитайте краще
Вівчарка!
- Все зло виходить з котів!
Відрізання сиру,
Суд собаки. - Як двічі два робить чотири,
Вони в сирі!
І кішка спонтанно з даху:
- Хто заточує отвори?
Гаразд, мишей!
А потім Бог приніс кору.
- Яй!
Вона вирішить.
Як ви знаєте,
вона має.
Сир.
Особливе почуття!
І ось
лосини
Перевірити випадок
Комплексно ...
Для вирішення таємничості отворів,
Крю
Пробити.
Сир.
Про нас
Дірочки.
Віджети,
ширше,
шемале
Де сир?
Забудьте сир!
Уся худоби двір сказав:
- Роббер Про нас Булсіт! Шахрайство
Вона рушила паркан.
Крю
І вона сказала
Вимкнено:
- Ну, це, ви знаєте, нікартка!
Ви.
Зацікавлений.
Дірочки?
Що це таке?
Я дам сир,
Всі отвори!
Це був кінець аргументу.
Ось чому.
До теперішнього часу
Алас,
Не знає.
У світі,
Від чого?
Сирні отвори!
Борис Заходьдер, «Голи в сирі»
Хто в дитинстві не зацікавився походженням отворів в сирі? Вікіпедія стверджує, що вони є результатом випуску вуглекислого газу бактеріями пропіонебактерних дерматів, які накопичуються у вигляді бульбашок. Це був відомий з вивчення американського вченого Вільяма Кларка, який опублікував свою роботу на цій темі 1917 року.
Але швейцарські вчені відмовляються від цього довгого вигляду. Придбання цікавості від дитинства до зрілості, дослідники з швейцарського державного сільськогосподарського науково-дослідного центру «Агроскоп» стверджують, що наявність отворів є результатом наявності мікроскопічних шматків сіна в оригінальному молоці. У співпраці з державними лабораторіями прикладних наук та технологій в Швейцарії.
Виявилося, що за допомогою сучасних методів змазування і ущільнення стерильних відро для молока зникають отвори з сиру. За останні 15 років отвори в швейцарських сирах поступово зникли як більше фермерів, які переходять до сучасного обладнання.
Сучасне обладнання на фермах
Дослідники зробили це укладення на основі періодичних спостережень сиру з дозування з використанням комп’ютерної томографії. Проведено спостереження за 130 днів.
Сир є одним з найстаріших продуктів. Історики дебують, де почалася сировина. На території сучасної Польщі відкрився найстаріша дата від 5500 до н.е. У Росії до Петра І сир був виготовлений в «природному, сирому» способом – тобто без теплової обробки. Саме тому його називають сиром. Під Петром І, в Росії з'явилися європейські сорти сиру.
Джерело: geektimes.ru/post/251674/