547
Анонім Fallout 4! Xbox One, PS 4, ПК
Одне з ігор, не сумнівайтесь, що мільйони чекають, скоро буде на продаж. Ми йдемо про Fallout 4, що тільки оголошено Bethesda. Вже вчора компанія запустила чайник з відліком, і зараз гра оголошено!
В інтернеті є багато чуток і припущення. Деякі відносяться до сюжету гри. Можливо, ділянка буде шпинделя в Бостоні (звичайно, пост-апокаліптичний Бостон), але це тільки вгадка. Bethesda випустить всі деталі в E3 в Лос-Анджелесі.
Тепер єдине, що відомо, що гра випущена на трьох платформах. Це ПК, PS4 і Xbox One.
Fallout 4 - це нова частина знаменитої серії, останній представник якого був New Vegas. До речі, це, ймовірно, не єдиний сюрприз від Bethesda – в E3 також може показати нове покоління Doom. Шукайте його. Чи ви купуєте Fallout 4? ОМФГ! Звісно! Я вгадаю так. Не дуже. Немає, я не зацікавлений в цій грі я б купити, але я не маю Xbox One, PS4, ПК правої продуктивності (мунт підкреслить) Voted 344 осіб. 64 человек. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/251436/
Що ми боремося, ніжники?
На «Kickstarter» почали збирати гроші на навушники, які обіцяють «змінити звучання світу»