704
Sony LSPX-100E26J LED. Не до телевізора в туалеті. Просто динамік в лампці світла.
Світла цибулина - улюблений об'єкт для реалізації фантазій стартапів. Він має два важливі властивості, які приваблюють їх у ніч. По-перше, вона має доступ до електроенергії, а по-друге, вона розташована в найбільш видимому місці. До останніх років проблема була тільки в тому, що ефективність звичайної лампи розжарювання була дуже різною відсот, через що вона була дуже помітною під час роботи. Поява світлодіодних світильників відштовхнула проблему нагріву на фон і найбільш незвичайних фантазій почали стати реальністю. Як виходить, Sony не є першим, щоб перетнути лампу, динаміка і Bluetooth модуль, але на мій погляд, він зробив його в найбільш елегантний спосіб.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Світла цибулина від Sony має яскравість всього 360 люменів і динаміків з потужністю двох Вт. Його холодне світло призначене для створення романтичного настрою, ніж для повного освітлення приміщення.
Тим не менш, на фоні 40-ватних братів прямого нещастя, її яскравість виглядає досить гідною.
Чи ви збираєтесь в магазин ще? Зробіть свій час. Цей травень буде доступний тільки в Японії. Навіть США ще чекають оголошення. Коли ми отримуємо до нас незнімний, сподіваємось перед залізною завісою.
P.S. Я думаю, що майбутнє в туалеті. Це елемент, який просто не може бути оновлений. Є легенди про те, як в останню тисячоліття, американський інтелект за допомогою його моніторингу здоров'я наших загальних секретарів, але через психологічні упередження, стартапи все ще звертають увагу на це.
Джерело: geektimes.ru/post/251238/