1046
Огляд двоколісного міського велосипеда для гека
Більше старої дружини до сніжинки:
Я не хочу бути господарем моря,
Хочу бути циклом.
Що ви шукаєте!
Моя дружина бажала новий велосипед. До цього вона мала Старе шосе від ХVZ (до незручної посадки), Асханобік (до важкого), Мерида (до багатьох швидкостей) ... Шопінг завершився таким же чином: занадто невелика сідла, занадто великий вбрання, занадто яскравий колір.
Я був відчайдушний, щоб заспокоївся в осінньо-зимовий період. Взимку проблема з транспортною доступністю нового офісу раптом стала чіткою: немає вільних паркувальних місць, зупинки громадського транспорту далеко, і ви не можете ходити до найближчого 5 км поїзда (хоча це корисно). Я почав шукати спосіб отримання останньої пари миль швидко. Ось дорогі. Спортивний велосипед (подібний скутер) не призначений для державних доріг і тротуарів. За допомогою автостоянки можна порівняти ціни на таксі. У велосипеді зліва. Відразу привернули увагу на Стриду (і навіть спробували їздити її) і його аналоги А-дайк, Сітібак, МакФлі. Так прийшла базова вимога – компактність.
Ціни на Strida LT в Росії старт від $ 600. Я не хочу купити дружину Стрида, щоб дізнатися, що вона мала неправильну систему гранати. Навіть якщо взяти його, боятися залишити такий рух на проході. Я вирішив купити аналог.
Якщо жінка любить це, вона буде залишатися; якщо ні, я буду працювати влітку. Якщо Strida хоче, це буде Strida, але це буде значуще бажання.
Випадковий пилок на реквізитах китайського інтернет- аналога за $ 120 на FOB - зацікавлений, пошук ключових слів складаний велосипед 16 дюймівВін знайшов, що ціновий діапазон «вони» коливається від $ 100 до $ 150 залежно від конфігурації (MOQ, сумка, розмір колеса, спиці або роликові колеса тощо). Але доставка з'їдає інтерес покупця. Вартість доставки $300,360. Я вже знайшов прийнятний варіант в Інтернеті і ...
Я купив його.
Вело було здивувало дружини. Вона сидить, поїхав навколо і впала в любов з ним. Навіть скарги про тверду сідло досить конструктивні - замініть сідло (на фото сідло більше рідного). Мирний червоний колір, важить трохи (близько 11 кг), займає мало місця, і, очевидно, головне, що ніхто не в нашому місті має таку річ!
З того, як не вдалося взяти новий іграшка з дружини, мені довелося купити другий для себе. Так не дивляться фотографії двох велосипедів в цьому огляді.
1357975
Запакований велосипед в величезній коробці (1150x300x600mm) з об'ємом 0,2 куб. м - в одній коробці можна упакувати і повнорозмірний велосипед. Маса нетто близько 15кг.
Для збереження вантажу використовуються лайнери Styrofoam. Для надійності велосипед в коробці загортають пінопластом поліуретану.
р.
У моєму пакеті.
- коробка, пакувальні лайнери та обмотки
- Велосипеди
- чоботи (прочитаний з червоним катапгартом)
- Зателефонуйте (зізнайомтесь це в подарунок)
- ручка
- силіконові палички (прочитані пасовані)
- Сумка для інструментів (чотири шестигранних ключів 4мм, 5мм, 6мм, 8мм)
- Інструкція (Hurrah)
Габаритні розміри в складеному стані 1120x500x280.
Характеристика заявленого росту цикліста від 145 до 190 см. Мабуть, це китайські сантиметри і слід обробити обережністю. Для циліндра до 160 см необхідно максимально знизити сідло, що дозволить неможливе встановлення стовбура. Тобто в діапазоні зростання 145. 160 см стовбур без модифікацій не можна використовувати, тому що нижня зупинка стовбура не може бути закріплена через вигин каркаса (душова стрілка).
Цицліст 190 см заввишки, незалежно від місця розташування сідла, може взяти рульове колесо з колінами. Коли я 180, я іноді коліна на кермо.
Так перед тим, як віддалено купити такий велосипед, спробуйте знайти його в реальному житті і спробувати його на себе.
Педалі складні і пластикові. Заборонено потрапити на пелюстки, піти на пелюстки, стрибати на бордюрах. Також інструкції заборонені: їздити в льоді, прокочувати сходи, їздити на задні колеса.
При переїзді в пагорб, привідний ремінь може ковзати. Регулювання напруги, при необхідності проводиться шляхом переміщення педального вузла. Стрічкові стрілки показують гвинти, що прикріплюють пристрій до каркасу.
Р
Це міський велосипед, Карл!
Традиційно перед поїздкою необхідно перевірити гальма і, при необхідності, відрегулювати їх.
Ліва і права (передня і задня) гальмівні актуатори "змішуються". Натискання на праву ручку причини (за мотоциклом) операції переднього гальма, зліва - задня. Ви можете викинути кабелі, але для цього потрібно взяти їх з рами.
4-ре гвинти кріплення сідла мають довжину нитки 30 мм і варять пластиковими гайками. У процесі зміни висоти сідла я зігнути їх трохи, а потім скручуючи, проколотивши контрагай через.
Я не збираюся змінити висоту сідла ще, тому я замінив шурупи на 20 мм, посадку для надійності на клею для фіксації різьбленого з'єднання. Шурупи виходять зараз. На фото верхній закорочений гвинт, нижній, як він виглядав до.
Дружина скаржаться на некомфортний сідло. Я мав замінити його. Попередження: Підвіска не регулюється.
При складанні петлі натирають на каркас. У Стриді є спеціальні накладки в цих місцях. У придбаних велосипедах є силіконова підкладка товщиною 0,5 мм. Його товщину не вистачає, і вона також зміщується. Не просто синя стрічка, яка допоможе уникнути подряпин.
В результаті недбалої оповіщення скидається частина велосипеда з тумбами на камені. Удар впав на пластичну зірку, з якої зламався шматочок. До речі, на фото єдиний бренд «Велика стіна». Немає інших брендів або етикеток.
р.
Вело добре пролягає вздовж асфальту або лісового шляху. Подрібнити в каву і щебеню. Пісок не може стояти пишною. У дощі вода падає на поясі, що може викликати її заспокійити.
Висока швидкість на цьому велосипеді не буде розвиватися: запобігає плаванні посадки, сама посадка. 20км/час
Не на тривалий час: особливості посадки. Колесо рульового колеса є гострим. Прогулянка по 2 годині - це задоволення, ви вже напружені.
Колеса відносно невелика – 16 дюймів. У зв'язку з розбірним оформленням рами можна не стрибати на бордюрах.
Але це дуже мало. Позбавляючи 3 велосипеди в багажнику (хоча одна з них класична для дітей), не знімаючи коліс, що йдуть в парк легко!
Велосипеди веселі. Він піднімається. Пассбі дивиться навколо.
ВишуканийУ процесі написання рецензента не було поранено. Автор не отримує комерційні переваги від публікації, але просто ділиться враженнями.
Вам потрібно велосипед, як це? Так Ні, 917 осіб проголосували. 156 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/251266/