рятувальна команда. Епіод 2.

Анатолій Голубовський

Останнє лютого я був введений в першу допомогу навчання: bashny.net/san-anatol/2014/02/08/komanda-spaseniya.html.
З нічого випадкового в цьому світі, скоро придбані навички були затребувані: bashny.net/san-anatol/2014/05/29/spasibo-koste-biryukovu-i-kursam-dovrachebki-sluchay-1.html
І ось другий підхід. Офіційно називається «Перша допомога в зоні війни».
Я не хочу малювати аналогії, але протягом року в нашому житті було так багато нових, що ми не хотіли б і не знали, що я не збираю вас.
Крім того, сам тренінг розроблений таким чином, що якщо виключите особливості перевірки та евакуації з вогню (тобто в сосновому та фіксуючому положенні),
852982
Знання та навички, придбані на ньому, цілком застосовуються в нашому повсякденному житті. Тим не менш, коли ви вважаєте, що більшість з нас для переміщення країн і континентів. Ніщо відбувається на дорозі.
Ми абстрагуємо від імені тренінгу та приділяємо увагу проблемам, що покриваються нею.
Так, не всі будуть збережені. Це правда. Якщо спрощено - то загальна кількість потенційно не допускається загибель, 60% пов'язані з втратою крові з кінцівок, 33% - до пневмотораксу, 6% - до верхньої прохідності дихальних шляхів.
Тепер ми дихаємо і допускаємо, що справу з такими травмами приймається в нашому повсякденному житті. Зверніть увагу на особливості проведення перевірок та перевезення. І з'ясуйте, що якщо виключите необхідність блукати на землі, то така майстерність може бути затребуваною в туристичній поїздці.
Тобто значення набутих навичок значно підвищується завдяки розширенню можливого діапазону їх застосування.
Я також зрозумів:
Навіть великі чоловіки можна перевозити самостійно.
- і два з вас носять.
Я в гідній фізичній формі.
- що американський турнікет зупинити кровотечі (на фото - широка темно-сірий з діамантом) - це турнікет для зупинки кровотеч, на відміну від відомого помаранчевого вітчизняного фракка, від якого відчуття, що шкіра вже відшаровувалася

- це мій перший набір для роботи.
Останнім є серйозний дзвін для тих, хто не занадто загадував вміст цього пристрою.
Людина є дивовижним істотою. Але іноді він беззахисний. І, навіть просто в потрібний момент, утримуючи місце артеріальної кровотечі, або відкриту дірку в грудині, можна врятувати її.
Давайте жити.
Милкем.
Дякуємо всім команді рятувальників. Без стежок і зірок проводиться необхідна робота.

Ми врятували:
Андрей, Катерина, Руслан