1225
Лікування тих, хто боїться. Війна 5.
Коли свідк #5 з'явився в аудиторії саундтреку власного голосу від спікерів, багато кричав. І я нарешті вірю, що ті мимовільні сльози, які трапилися в моїй репетиції, не вікові сльози, але ознака стабільної ремісії.
У мене була унікальна можливість (як мій роль у виробництві) брати участь в акції як актора, так і (періодично) як глядача. Я хочу, щоб сидіти в залі і дивитися його через. Займіть себе в атмосферу цієї магії і забути про обов’язки. Атмосфера була настільки відчутною, що вона здавалося б, доторкнеться. вона конвертована.
Дівчата були красивими і доторкними. Чоловіки, до речі, теж доторкнулися. Але дивовижна річ, вона не зіпсувала їх.
Ви можете писати про кожну особу і багато іншого. Але тепер він відрізняється. Ви знаєте, що я змогла подивитися в цю кімнату, яку я довгий до смерті і забуту про своє існування. Тому що це не боляче. І страшно. І там. Це різні. Добре і яскраво. Нестерпний біль. Але коли ви заборонете себе випробувати все це, ви більше не є людиною. Тексти пісень, а це означає: Оскільки ваша душа тут.
р.
Ми любимо дівчат і чоловіків. Спасибі всім так багато. Я хочу знову полюбити, і для того, що це + 1000 до кожного карма.
Макс Первержев
Лена Речіч
Патрі.
Ігор Ясюченко
Вика Манценюк
Ірина Мельникова
Вані Данива
Женья Лакоснік
Лера Артюх
Сєрозаха Ангуткін
Павич Піріхо
Ксенія Кожевнікова
Олег Шушпанніков
Відень Мироненко
Володимир Тагей
Алена Курта та Юлія Мироненко + особлива подяка за ідею, постановку та терпіння.