Правила життя Андрія Кончаловського

Мій дід назвав мене Андро. А коли журналіст називає мене Андро, я хочу дати йому snot. Андрій Сергійович.

Правила життя Андрія Кончаловського р.

Вас цікавить кількість накопиченого досвіду? Один день, викладач Zen зібрала своїх студентів разом, щоб поділитися своїм досвідом. Він відкрив свій рот, і в той час птах сідає на гілці і санг. Учитель подивився на птах і слухав і всі сіли і слухав. Пташка припинила співати і летіти. Учитель сказав урок над. Це була сума отриманого досвіду. Більше птаха, що санг, ви не можете розповісти. Я скажу вам щось інше.

Оцінювання Алмати під час війни я пам'ятаю погано. Я пам'ятаю тільки Ейзенштейн, коридор, титан наприкінці коридору, дерев'яний пістолет я був виготовлений, а вершкове масло, яке розтоплюється в кишені. Я дуже сподобалося, тому я кладу його в кишеню і він розтоплений.

Я роблю щось щоденно, що робить мене сором'язливими.

Останній раз я боровся, коли я був 15. Я не пам'ятаю, що дівчина. Я пам'ятаю хлопчика, його ім'я була Володя. Тут, на Nikolina Hill, ми перейдемо один одного сорочки. В цілому я не знаю, як вирішити проблему з моїми фістами. Це дуже чоловічий рис, очевидно, не характерний для мене.

Людина завжди шість років.

«Дівчинці люблять бути вичавленими». Я не сказав, що.

Росія може тільки любити і послухати. А європейські люди знають, як переважно поважати. Росія не поважає всіх.

Я російська, але я російська.

За майже три роки, щоб заробити живу, я продаю ікру в Голлівуді, що я приніс в великі банки. Мілос Форман допоміг мені, упаковані разом. Він і Джеромелман є виробником Midnight Cowboy. Продається ікра, а потім продається її на зірки. Я мав жити на щось.

Людина повинна жити в відносно несприятливих умовах - тоді він є особою. Абсолютне багатство робить чоловіка твариною, барбаризмом — сучасним барбаризмом.

Ви можете сказати, що я мав простий життя. Я не можу повторити до Лева Толстого, «Я ніколи не зволожу себе над шматочком хліба. й

Громадська ванна є установою спілкування між чоловіками і жінками, є установою рапрочементу. Приватна ванна – це заклад самолюбителя. Я належить до типу «особистої лазні».

Смерть вкрадена в життя недетекта. Якщо ви не знаєте, що смерть існує в надзвичайній ситуації, вона лікує вашу свідомість. Це тихий удар на двері, які ви не хочете побачити протягом тривалого часу.

Я боятися смерті, бо у мене є бажання. До тих пір, поки є бажання, людина боїться смерті. Коли немає бажання, він перестає.

Я не граю з онуками. Я не люблю грати з дітьми, тому що я не зацікавлений. Я люблю грати з дітьми, які 16 років, так що коли я починає грати з ними.

Я хотів би збивати, і я не маю ніяких перешкод. Вібрація звукових хвиль.

Я не можу сказати, що я знаю слова нового хімна серця. Я пам'ятаю старий, але я не дізнався про новий. При запиті, якщо у мене є гріхи, я відповідав, що я не знаю новий атем.

Один з моїх улюблених предметів був пляшка Кока-Кола, що мій батько приніс з Америки. Він стояв на полиці протягом шести місяців, і я соромлюся відкрити його, а потім я вирішив пити. Добре, мило все. Мило солодке.

Не більше світових вілл. Найбільша вілла сьогодні — політична вірність. Це те, що породжує абсолютну медіократність - в політиці і все інше.

Пташка розповіла про те, що не можна сказати слів, і це найбільші знання.

Франклін, улюблене блюдо - майонез.