Огляд закритих навушників Monoprice Premium Привіт-Fi DJ MHP-839

Гей, Geektimes!

Я продовжую познайомитись з гаджетами американської компанії Monoprice, яка розподіляється нашою компанією SOUND4YOU. Сьогодні Я познайомлю вас з закритими навушниками Monoprice Premium Hi-Fi DJ MHP-839 від серії Pro, які призначені для професіоналів DJs і меломанів. Навушники високо оцінили споживачі на ринку США для неймовірно якісного звучання за вигідною ціною.
Здавалося б, розробники встановлюють мету створення навушників простим дизайном і мінімальною конфігурацією, де 80% вартості буде коштувати звуку.

У цьому огляді я пропоную, що ви робите без кольорової передмовою і відразу ж перейдіть до опису цих навушників.

Упаковка:
Навушники Monoprice Premium Hi-Fi DJ MHP-839 поставляється в звичайній картонній коробці розміром 23x23x9 см і загальною вагою 470 г. Щоб бути чесним, якість коробки можна описати як «неде простіше». Але часто буває, що виробник навмисно робить дешеву коробку, щоб зменшити вартість реклами «під ключ» і забезпечити споживача якісним продуктом.

Зовнішній вигляд і ергономіка:
Після відкриття коробки ми знайдемо, що виробник не повідомив щось. Ми бачимо безпосередньо навушники, два кабелі та адаптери. Не можна навіть вручну, це перший раз я зустрічаю це, хоча всі основні параметри вказані на ящику.
Також немає випадку, в той час як навушники згинаються і це буде добре для виробника, щоб включити найпростіший випадок тканини в комплекті.

Шелл і матеріали:
Monoprice Преміум Hi-Fi DJ MHP-839 навушники. Навушники нормального розміру для накладної, закритого типу, повністю закриваємо вухо. Корпус виконаний з чорного пластику з матовою поверхнею, яка дуже практична. Це дуже легкі навушники і важить тільки 230 г.
Навушники не відчувають на голові, так як якщо вони стають частиною вашого тіла, через ергономічні параметри: складні чашки з м'якими вушками і формою пам'яті вуха. Чашки можуть обертати в різних площинах, зменшуючи тиск на вухах.
Амбуші і подушки на підлозі дуже м'які і приємні на дотик, виготовлені з міцної високоякісної екошкіри. До речі, навіть топ-енд навушники давно переключилися до штучної шкіри, оскільки це більш практичне в щоденному використанні. Чашки перезмінні і ви можете вибрати різні кольори.
Верхня частина головки виготовлена з гнучкої гуми, яка збільшує комфорт усадки і довговічність. Підвіска регулюється по висоті.
р.

Я радий, що навушники легко розкладаються, через ротор, ще більш правильно, 180 ° С оборотних стаканчиків. Це те, що про ці навушники.
341964

Звук:
Моноціна Преміум Hi-Fi DJ MHP-839 має драйвери 50 мм. Нижче описати технічні параметри, а потім мої враження від звуку.

частотний діапазон
Частотний діапазон, можливо, найбільш нездатний параметр у характерному і більш використовується маркетологами. Людина чує в діапазоні 20 Гц – 20 кГц, на початку цього діапазону є низькочастотні звуки (бас), вгорі – високочастотні звуки. Завдання будь-яких навушників полягає в правильності відтворення цього діапазону, без занурень, без замішування і басового перегнання, без замішування і загартування на HF. Ця здатність відображає характеристику амплітудно-частотної (ACC) і зазвичай представлена графіком об'ємно-частотної залежності. Таким чином, більш гладка і гладка крива, більш точне і чітке звучання. На жаль, я не міг знайти розклад виробника ACH, але на навушникі вказаний діапазон 20 Гц - 20 кГц.

Чутливість (звуковий тиск)
Чутливість є ефективністю навушників: чим більше він, тим голосніше звучання навушників незалежно від джерела. Monoprice Преміум Hi-Fi DJ дуже гучний, виробник визначає 100±3 dB, що відповідає факту вимірювання за допомогою програми VUMeter, яка може бути знайдена на Apple Store або Google Market.

стійкість до навантаження (поліпшення)
Для Monoprice Premium Hi-Fi DJ виробник встановив опір 40 Ом. Якщо ви не входите в радіотехніку, то ми можемо сказати наступне: чим більший опір, тим більш потужний джерело необхідний для навушників і тим менше вплив джерела на звук. Іншими словами, навушники чудово підійдуть як з гравцями, так і з більш потужними джерелами, наприклад, DJ «вихорові вікна».

Як ви могли б здогадатися з рецензії, я довгий час зустрівся з моїми думками на звукі. Насправді, тому що важко описати звучання таких недорогих навушників, які звучать дорого. Написати чесно і тільки добре, щоб створити сумніви серед читачів. Але я все ще спробую. Навушники чітко звучать. Розробники зосередилися на низьких частотах, що не дивно. Звук дуже яскравий і соковитий. Діапазон низьких частот дуже сильно примусовий, але це не забивається або середнім або високим. У той же час, за стандартами класу, ви навіть можете говорити про те, як контроль і деталь. бас глибоко і дуже хабари з м'якістю. Низькі частоти звучать дуже приємними, завжди є бажання скуштувати голову до удару музики!
Середні частоти є найслабші сторони недорогих навушників, як правило. Але Monoprice Premium Привіт-Fi DJ і тут приємно здивовані. Навушники звучать глибоко і натуральні, які ви не очікуєте від навушників за таку ціну. Хоча іноді середні частоти звучать трохи віддалені, особливо на тлі ритмічних бас і яскраві високі частоти. Щоб бути чесним, навіть цей результат можна вважати видатним в ціновому діапазоні.
В цілому якість звуку цих навушників на висоті, проте, як і з іншими моделями лінії моноприцес, ця традиція пішла з перших легендарних навушників Monopryce 8320, які я обов'язково зробимо окремий і великий огляд з усіма своїми плюсами і мінусами. Підпишіться на нашу розсилку!

Підключення:
Велика перевага навушників полягає в тому, що кабель замінюється. В комплект входять два кабелі: одна з стандартної довжини - 1.25 м, інша - студія, товста і довго - 3,5 м. Всі заглушки 3,5 мм і мають позолочене антикорозійне обприскування. Комплект має адаптер 3,5-6.3 мм.
Корди і адаптери мають відмінну якість, яка не дивно, оскільки Моноцінка почалася на ринку і в цей день залишається лідером ринку в адаптерах, адаптерах і шнурах для професійних музикантів.

Вартість та гарантійний період:
Дізнатися про наявність і купити навушники Monoprice Premium Привіт-Fi DJ MHP-839 завжди доступний на сайті
Мобільний Звук Магазин Sound4YOU
Для всіх моделей Monoprice ми пропонуємо гарантію 12-місячного виробника.

У цьому огляді я також хочу додати, що в лінії Monoprice має навушники Monoprice Hi-Fi Light Weight model MHP-865 (літровий варіант), ви можете сказати, що це молодший брат, відрізняється трохи в дизайні, вони мають більш м'які вуха і стандартний опір 32 Омс, обидва ці параметри говорять нам, що вони більше "чоловічих" і вони мають фіксований кабель, але чашки також розгортаються на 180 °. Як серії DJ Pro.

Висновки:
Якщо ви любите хорошої якості звуку, але не готові переплатити за роботу маркетологів верхніх навушників, то Monoprice Premium Hi-Fi DJ MHP-839 є вашим варіантом.
Єдиний недолік, який я можу виділити, досить аскетний, простий дизайн. Хоча цей показник може бути плюс для багатьох: не яскраві вставки, хромовані деталі і т.д.
Чудовий бас-звучать з хорошою ергономією ідеально підходить для щоденного використання. Навушники підходять як для роботи в студії запису, так і для любителів музики.

Джерело: geektimes.ru/company/sound4you/blog/250758/