Як зміни Знаків Зодіаку

Ми зробимо звичайне замовлення. Якщо ви думаєте, що «І мій не так», то фотошоп до тексту його картини, друкуйте, повісити на пансіонаті і зважте солодко перед сном, збиваючи в затишне плече: «Ви не любите це. й

Він спить відповідь, "Так, це каніш," і голодна гра буде нащадуватися на вашому ліжку. І решта страждає!

Капріж

Capricorns обдурити невинно. Не схожа зітхає і дитяче пелюстка. Я маю на увазі, що це так і так? І очі безневинно клапти. Ось дружина, я люблю її, ось курча, я хочу її. Все повинно бути щасливим. Особливо з огляду на те, що капріроли, як правило, не горять. Якщо ви приколіть Capricorn до стіни з невагомими доказами, Capricorn не буде викопаний. Він подрібнює свої плечі, дивиться на вас з сюрпризом хірурга, який знайшов Inca gold в додатку, і каже: "Ви знаєте, я їсть." А ви будете обсмажити картоплю, розірвати між пам'яттю, щоб знайти чужі трусики в кишенях і «не обгрунтовані, так що не винна» ставлення.

Акваріус

Акваріум змінює емоційно. Так, в усіх напрямках літаючі чіпси, дрол і кров. Aquarius дуже незручно приховати, тому він підсвідомо хоче всіх, щоб дізнатися про все, і цей кошмар якось закінчився самим. В цілому Aquarius є нещасливою особою. Недостатність приводиться до розмаїття і пошуку щось незвичайне. Але час після часу виходить, що всі жінки в нижню білизну мають однакову річ. Як живуть Aquarius до старого віку в світі, який постійно дає їм такі удари в спині абсолютно неприпустимо.

Риби

Зміна риби вроджено. Направляючи багату уяву, щоб приховати власні горизонтальні експлуатації, риба здатна вийти в будь-яку ситуацію. Я маю на увазі, що все. Одягнена Жінка Голий чоловік Треасон? Як ви думаєте? Це мій кузин, який прийшов на ногу з Ніагані, де вона була збита чоловіком, вона заморожувала дико, тому вона зняла її цивільний мокрий одяг і підкорила під ковдрою. Чи вона все ще дає мені оральний секс прямо зараз? На тебе! Я просто дала її антибіотики в таблетках, і ми їх відштовхуємо, тому що вона має порушений ковтання рефлексу від стресу. Він виглядає дикою тільки в друкованій формі. І коли рибка говорить її, вона звучить більше, ніж переконливе.

Овен.

Aries cheats cruelly. Якщо ви зловите його, він не відійде з ним, тут ще одна річ. Він сидить поруч з ним, розкочуйте очі сновидінням і скажімо, "Ви вирощуєте дівчину, ви повинні розуміти, ви повинні бачити її сиськи..." Щоб ваш відчайдушний галька, «Що говорить, що ви йдете про те, як можете ви, я також мати сиськи, до речі», він візьміть телефон, знайдіть зображення правих сиськи, витримайте і скажте: добре, подивіться на себе. А потім він акуратно візьме вас рукою, дайте лекцію про бігову лекцію на полігамі чоловіків, і скажімо, що він, до речі, піклується про вас теж.

Таурус

Таурус рідко змінюється, тому вважається найбільш надійним партнером всіх ознак зодіаку. Є тільки одна невелика (кілька, велика) проблема – якщо Taurus змінив, то він закохався в любов до реальних. І якщо інші знаки все одно можуть розділити - тут я спати, і тут моя сім'я, то Таурус повинен, безумовно, здивувати секретар, так як він зачарував її. І не допоможе психо-тренінг "як зберегти сім'ю" Ланцюг не допоможе - він розірвав стіни і втечу. Таким чином, слід відфільтрувати Таврю на наступний ранок після реєстрів - вони відмінні чоловіки без первинних сексуальних характеристик.

Близнюки.

Близнюки обдурити, як свині. Ні, щоб піти в Таїті, спати рідною і померти від сифілісу. Девер. Twins вибирають сексуальні партнери виключно з тісного кола зв'язку. Так сидіти на новорічному столі і усвідомити - oh, я трахнув все тут, як смішний. Тим не менш, Близнюки мають інший гіпостаз. Якщо ви щасливі, ваші дорогоцінні камені не обдурять вас на всіх - він має достатню кількість фантазій. Я маю на увазі, коли ви сидите на новорічному столі, він психічно чуйний когось прямо зараз. Ну і так, «люкі» завжди є дуже звичайним поняттям.

Р

Рак різко змінюється. Я маю на увазі, ви навіть не повинні знайти чіткі текстові повідомлення на своєму телефоні. Як тільки Рак, зважуючи, затягував баладу про імперфікацію світу, про те, наскільки важко це побудувати відносини з однією любов'ю, і це те, що це відбувається - вчора людина була незнайомою для вас, і сьогодні немає родичів - писати втрачено. Не про тебе. В цілому, обману непросто для раку і він йде на це неохоче. І якщо це робить, то проблема не те, що він розчісував десь, проблема полягає в тому, що він потребує його одного (з літерою столиці). І до тих пір, поки цей десятий суд не відчуває всіх жінок з його кіготи, він не зупиниться.

Леся

Ліон рідко обманює несподівано. Що ви очікуєте від лева? Що він сам тріо рівних жінок, вибивають їх на гордість і лежачи в тіні баобаб, поки він перетягував його свіжої дикої печінки. Але насправді Лев не любить витрачати зайві калорій на протирання чужих сліз, тому йому достатньо знати, що це і це готовий дати в будь-який момент. До того, як вони здавалися, Лео не має морального зобов'язання протирати їх snot. У загальному випадку, якщо лева лева лази, то вам доведеться вбити атлопи самостійно. Ви вітаєте.

Вірго

Вірго чіти, як Бонд. Джеймс Бонд. Якщо у вас є парафія з одружнім Віргом, то ваші дати перетворяться в міський квест, сповнений містерій. Ви швидко навчитеся відповісти на «Антон, фіксатор, СТО», а у зубі мудрості покладуть капсули з ціанідом у випадку, якщо ваша дружина викликає. Але не хвилюватися, вона не зателефонувала: Бонд знає свій бізнес. Вірго є ресурсним, як Масляков, персуасивний, як автоматичний пістолет Stechkin, так і обережний, як вірусолог, що працює з генетично модифікованим методом Ebola. Єдиний шанс дізнатися, що Віргін обманить вас фразою: «Я люблю інший, давайте розлучення. й

Лібра

Лібра змінює віртуозно. Вони можуть жити з двома сім'ями протягом багатьох років без дійсно намагаються приховати, але вони все ще не опікуються. Тому що вони мають рідкісну можливість влаштувати все, щоб кожен задоволений і не просить питання. Крім того, Лібра бере шлюбні зобов'язання дуже серйозно, і вони рідко ініціювають розлучення. Коли все так мило і комфортно? Тому важливо вирішити: чи потрібно вірний чоловік або чоловік? Якщо останній, нехай себе весело, все одно не йде. Якщо вона затирає - ви можете збити його з ріжучою від купа і взяти душу.

Корпіо

Scorpio не обдурити. Ні, серйозно. Звичайно, люди, які мало знайомі з зоології, нічого хорошого від Scorpio, за визначенням, не очікують. Немає причин. Цей чарівний arthropod від arachnid class takes любов і шлюб дуже серйозно. І змініть улюблений Scorpio nonsense. Але той факт, що Scorpio, собака (забути про зоології, добре, її), комплекс і може закохуватися дванадцять разів на рік – так це зовсім інша історія.

Сагітара

р.

Sagittarius обманює азартні ігри. Сагіттарій на соди, як вантажні автомобілі, великий знак: "Стопи і не виходить". Якщо це стає можливим потрапити в дорослі, то Sagittarius неодмінно захопиться, щоб обприскувати стіни, стелю, сусідів і центральну площу міста біологічними рідинами. Щоб дізнатися про зраду Сагітараюса досить просто, і, від звичайних друзів. А іноді до зради. Так як Сагіттарій не буде триматися і розповісти своїх друзів, які точно і в якому положенні він збирається приїхати на наступний вікенд. Розгорніть його, малюка, валиком.