509
Американці смакують наше харчування вперше
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Спробуйте зрозуміти, що американці думають про деякі наші страви. Обмотка під шубою
«Це не так погано, але це виглядає так, як він знає що». Найпопулярніші наші новорічні вечері салати поглянуті американцям, як їх улюблена капуста морква салату Cole Slow. Але потім вони спробували і починали сплітання. "Мій Бог, що вал! Тепер росіяни літають в космос, вони роблять астронавти їсти це фари під рожевим майонезом? ? Ох, американські друзі, ви не розумієте космічну цінність «коси». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Варена ковбаса
Болонья. Вони не бояться, вони запах дуже болонья. Тим не менш, вони зауважили, що колір ковбаси схожий на колір зомбі в «Прогулянку мертвим», і смак ... вони не відчувають його. Я не покаже їм секрет, що ми самі торкнуємось викликати лікаря-унітазний папір. Солоні томати
Занадто багато спецій, кажуть смаки. Хоча вони люблять маринадний часник. І хто дійсно любить томати, навіть хотів пити щось міцне алкогольне. Так, друзі, ви перебуваєте на правій доріжці, засолені томати придумали точно, щоб супроводжувати щось сильне російською мовою. Голос
«М’ясо ... запахи смачні ... Але чому? Чому це роблять з м'ясом?
Які питання Що робити? Для того, щоб отримати гірчицю, ебать... кому я кажу, ви вже знаєте, чому люди холодні!
До речі, такі страви включені в традиційні меню в Сербії, Румунії, Австрії та Грузії. Так, частіше, ніж ні, ці смаки повинні вийти з світу. Сало
Але вони люблять криву! Чи можна ви уявити? Спочатку вони не смакують, а потім намагаються і дарують. І скажуть, що кришка нічого. Може бути холодним, без запаху і жорстким, але жир краще, ніж холод.
Наша чудова їжа здається дивним! Тим не менш, після того, як так багато глутаматів і інших ароматних підсилювачів, без яких в Америці страва не є стравою. Для бідних людей нормальна їжа ніколи не буде радувати. Так, після освіжувача повітря вдихають запах диких квітів. Меркнет.