У ролях відомих акторів і акторів, які ще не пошкоджують

У кар’єрі кожного відомого актора і актора є такі ролі, які вони пізнають. Що ви дізнаєтесь про себе, але зізнанням самих зірок. Феноменон, 2008

Марк Вальберг: Я не хочу говорити про цей поганий фільм, але це. Це "Пенеомон". Захоплення "Пенеомон". Плетені дерева. З рослинами. Ой, соромитися! Я просто хотів би грати в вчителя науки. Це було нормальне бажання не відтворювати тиф або копію знову.

Бетмен і Робін, 1997

Джордж Клонею: Я коли-небудь грав гей люди на екрані? Я зробив. Я ходив в щільному гумовому костюмі. І я мав гумові ніпли. Я міг би відобразити Бетмен як нормальний хлопець, гетеросексуал, але я не знав його як гей. Ми майже загинув франшизу. Всі ці фільми навчають мене ніколи не носити гумовий ніппі костюм!

Стоп! Або Моя Мати Зйомка, 1992

Сильвестр Я відповідальний за багато абсолютно страшних фільмів. Але "Стоп!" Або мій мама буде стріляти, безумовно, найгірший. Якщо ви повинні отримати когось, щоб зізнатися з вбивства, просто покласти їх перед екраном і дати їм дивитися весь фільм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! " "

Нерухомість Девіла, 1997

Брад Пітт: Не було кіно, це катастрофа! Зразок найбільш нездатної кінопраці я коли-небудь бачив. Тексти пісень, а це означає: Я просто не міг вірити очі!

(Так, Пітт в першу чергу полум'я не себе, а не його колега в фільмі Харрісон Форд, але режисер Алан Пакула — близько. ред.) )

Зоряні війни, 1977

Alec Guinness: Я шкодую все про цей фільм, крім грошей, які я зробив. Гроші завжди добре, але це не має нічого спільного. Я відчув старий і з місця в компанії молодих людей. й

(Гаррісон Форд пізніше визнав, що всі актори на установі відіграли фольгу, і почав приймати роботу більш-менш серйозно тільки тоді, коли Алье Гуіннес був присутній на множині.) Вони не хочуть бути загиблими перед почесним ветераном кінотеатру та театру.

У своїй автобіографії Алека Гуіннес також згадав, що він був колись спійманий молодим фанатом Зоряних воєн, які заявили, що дивитися фільм більше сотні разів. Узгоджується, щоб дати хлопця автографом, але за умови: що він ніколи не бачив цей фільм знову. )

Супер Маріо Брати, 1993 Боб Hoskins

до Що таке найгірша робота?

- Супер Маріо брати. Що таке найбільша роздратування вашого життя?

- Супер Маріо брати. Якщо ви можете змінити своє минуле, що ви робите?

- Зневажена зірка в Super Mario Brothers.

Трансформатори: Помста осені 2009

Меган Фокс - фільм для геній. Я прочитав сценарій, знятий, дивився фільм. Але я ще не розумію, що йде в ній. Я не розумію, чому люди не мають головного болю, коли вони дивляться цей фільм на екрані IMAX.

Михаїл Бей хоче бути Гітлером на суді, і він робить. Робота з ним – нянь.

Ліга позачергових ґентльменів, 2003

Морська коннергія Коли попросили на гала партія, "Чому режисер Норрингтон?" актор відповів, "Аск в будиночку".

(Робота на кіно зліва така погана позначка як режисера Стівена Норрингтона, так і актора Sean Conner, що обидва лебеді працювати в кіно.) І дійсно, з тих пір, поки жоден з них не можна побачити на великому екрані — приблизно. ) .

Кішечка, 2004

Зал Беррі: Я хочу подякувати Warnes Broz, щоб надати мені роль в цьому шматку сором'язливості, в god-awful кіно.

(Головний виступ на Золотій Малиновій премії) Це чудовий, що вона повинна бути відвагою, щоб відвідати церемонію, яка є рідкісною серед номінантів. )

Даревіл, 2003

Ben Affleck, автор усього фільму Я дійсно Bitter Про Даревіль. Мене на могилу. Я люблю як сюжет, так і характер, тому ідея, що вона вийшла, буде триматися з мене назавжди. Може бути, що мотивував мене грати Бетмен.

Фантастичний чотири: Сріблястий надшлунок, 2007

Jessica alba, я хотів зупинити зйомки. Режисер завжди сказав: Він виглядає занадто реалістично і сумно. Чи можете ви виглядати претензії, коли ви лікуєте? Cry прекрасний, jessica. Немає нічого з обличчям, вона повинна бути гладкою і до сих пір. Після чого на комп'ютері ми будемо малювати сльози.

"І тоді я не знаю про це? Мапа Я не так добре. Що робити, якщо мої не працюють? Чи не хочу бачити мене як щось живе і особисте? Чи можу я бути особою на роботі? Так я сказав собі: «Зроби свою дупу, я не збираюся працювати цю роботу більше!»