р.
Ми випускаємо Windows 10 прямо зараз, тому ми випускаємо Windows 10. І Windows 10 - це остання версія, тому ми все ще працюємо на Windows 10, oh, ми працюємо... до того, як ми випустили його, в будь-якому випадку, сказав Джеррі Ніксон, evangelical розробник і співробітник, який говорив на Ignite цього тижня.
Nixon пояснив, що коли Microsoft випустила Windows 8.1 минулого року, Windows 10 було розроблено одночасно. Ми працюємо над оновленнями Windows 10 для Windows 10. Незважаючи на те, що ці вимоги звучать, як Microsoft вирішила вбити Windows і не випускати нові версії, реальність є більш складним. Майбутнє Windows як Сервіс.
Корпорація Майкрософт вже давно обговорювала ідею Windows як сервісу, але компанія ще не погоджувалася, щоб пояснити саме те, як ця ідея сумісна з майбутніми версіями Windows. Можлива причина полягає в тому, що не буде більше основних версій Windows для передбачуваного майбутнього. Майкрософт змінив шлях, який ми розробляємо та розгортаємо Windows, і Windows 10 є першим млинцем в цьому напрямку. На відміну від великих релізів, тепер будуть регулярні поліпшення і оновлення. Це частково здійснюється шляхом розщеплення компонентів операційної системи, чи можна оновити меню Start або Solitaire Solitaire, на окремі частини, які можна оновити незалежно від ядра. Це, звичайно, незамінний обробний магазин, але Microsoft працює на цій концепції для Windows 10, щоб переконатися, що все працює на різних типах пристроїв.
Microsoft вже готовий випустити ряд додатків і сервісів, які стануть однією з частин керування Windows 10, і ми розглянемо, що відбуваються в найближчі місяці. Компанія вже тестує Windows 10 попередню роботу над волонтерами та інmates. Деякі додатки — Xbox, Mail і Office — вже адаптовані до щомісячного циклу оновлення, акін до своїх мобільних аналогів, замість того, щоб розгортати жирні оновлення кожні кілька років, які ніхто не хоче поставити в будь-який час і ретроградувати за допомогою Office 2003.
Вікна не відмерла, на відміну від версії номерування. При підході Microsoft про претензії Ніксона, компанія не заперечувала їх. “Відсоткові коментарі на конференції Ignite про Windows 10 відображають неперевершений спосіб доставки інновацій та оновлень до користувачів Windows”, – сказав Майкрософт у відповідь на запит від Verge, “Ми зараз обговорюємо брендинг для майбутніх версій, але клієнти можуть бути впевнені, що Windows 10 завжди будуть свіжими та працювати на пучку пристроїв, починаючи від ПК до Surface Hub, HoloLens та Xbox”. Ми прагнемо до довгострокового майбутнього інновацій Windows.
З Windows 10, час зупинити пошук у Windows, як час для щорічної гіпії про нову версію. У багатьох випадках, коли оновлення Google Chrome регулярно з'являються, з номерами версії, які ніхто не приділяє уваги, підхід Microsoft вирішив спробувати, ймовірно, призведе до подібного результату. Це ідея для Windows як Сервіс. Звичайно, Microsoft може спробувати використовувати Windows 11 або Windows 12 імен в майбутньому, але якщо люди просто модернізують до десятка, а регулярні оновлення підходять всім, то, швидше за все, кожен буде називати операційну систему просто Windows, не піклуючись про своє реальне серійне число. Що ви будете використовувати? Я поставлю Windows 10 і буде регулярно кинути гроші в обліковий запис Духа Windows 10 і буде регулярно перекачувати оновлення від неофіційних серверів Windows Update Stay на Windows 7 або 8 Stay на Windows XP Stay на Windows, ME (геретичний!) Проживання в Windows 9x Я залишаюся на DOS я отримав Unix я не маю комп'ютер, який я хочу бачити результати 2,351 осіб, які проголосували. 386 р. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/250170/
Також.
bashny.net/yellowdragon/2014/12/15/mnogokvartirnyy-dom-bunker-dlya-vyzhivaniya.html