2074
Острів, який відхилив цивілізації
У нас є два новини: хороша і погана. Хороша новина полягає в тому, що ви можете відвідати плем'я, яка відхиляла всі благословення цивілізації, і шлях життя навряд чи змінився в 60 000 років з моменту його сприйняття. Таким чином, ви можете бачити з власними очима далекий минулий кам'яний вік. Погані новини - люди цього племени не хочуть вас на острові. Якщо ви вийшли там, вони, ймовірно, намагаються вбити вас. Плем'я живе на Північному Сентінелі, невеликий острів близько 72 км2 від узбережжя Мианмара. Упродовж століть люди, які навіть не навчилися робити пожежу, уникли контакту з цивілізованим світом. І здається, що Сентелійська, що проживає під захистом індіанської влади, досить зміст з їх життям і не потребує ніяких змін. Ізоляція
Люди, що живуть на північному Сентінелі Острів відхилено будь-яке підключення до зовнішнього світу, оскільки дослідники виявили їх у 1700-х роках. Час появи племени вважається кам'яним віком, і Сентинелець все ще зберігають той же спосіб життя, як в цій епоху. Небезпечні землі
Важко знайти зображення області і людей, які живуть там, стільки тих, хто відвідав острів, не повертався. Багато фотографів племени були взяті з афарю. На них острівці кидають каміння на літаках, що літають по своїх головах, а на кораблях падають на безпечну відстань. Агресивна поведінка
Не приїжджайте до цього острова з метою. Уникайте посадки на ньому, щоб уникнути нещасних випадків. У 2006 р. було жорстоко загибло. Коли на вертольоті берегової гвардії намагалися отримати свої тіла, острівці були настільки агресивними, що літак не міг навіть землі. Мисливці
Згідно з різними оцінками населення острова коливається від 50 до 400 осіб, і не можна точно дізнатися. Як і наші стародавні предки, Sentinelese займається полюванням і збиранням. Їх раціон включає в себе кокоси, рибу, які вловлюють в неглибоку воду і їстівні рослини, що ростуть на острові. Вони також їсти черепахи і птахів, які живуть на острові. Але плем'я не вирощує землю на всіх. Сучасний кам'яний вік Paradox
Сентинелець живий, як якщо подвір'я ще кам'яний вік, але вони роблять металеві стрілки і використовують його в багатьох інших ремесел і інструментів. Плем'я, ймовірно, оселилися на острові близько 60 000 років тому. Острівці є прямими нащадками перших людей, щоб залишити Африка. Незаймана
Експерти прогнозували, що 2004 р. цунамі може серйозно пошкодити або навіть знищити племену. Але інтелект показав, що Sentinelese пережили з невеликими змінами свого способу життя. Цунамі змінив краєвид острова, але вони здаються адаптуватися до нього. Острови відхиляли всю допомогу, яка пропонувала їм, і чітко не потрібно її на всіх. Сучасна Таємниця
Оскільки острів так ізольований і практично неможливо досягти, деякі люди вважають, що він має ключ для розблокування одного з найбільших міфів сучасності. Вони стверджують, що North Sentinel є остаточним місцем відпочинку Малайзійських Авіаліній польоту 370. У літаку ще можна лежати там, приховані в щільному в'язниці. The Unsolved Секрет
Якщо відсутній літак на острові, це може бути тисячі років до його відкриття. Цей секрет, як і багато інших, які цей острів може тримати, буде різко захищати племену, що називає Північний Сентінель будинок.