20 кращих котирування від Leo Tolstoy

Він був першим, щоб відмовитися від авторського права, був опонентом державної системи, і був призначений для заперечення релігійного органу. Він відмовився від Нобелівської премії, ненависних грошей і стояв з селянами. Не знаю, що це спосіб. Його ім'я - Лев Толстого.

Сила держави переходить на ігнорування людей, і це знає, і завжди бореться з підсвіткою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Кожен хоче змінити людство, але ніхто не думає про те, як змінити себе.

Все приходить до когось, хто може чекати.

Всі щасливі сім'ї, як і кожна сім'я нещастя.

Сильні люди завжди прості.

Нехай всі щітки на двері. Якщо кожен робить те, що вся вулиця буде чистою.

Ми завжди хочемо, щоб бути любим. Ми не знаємо, що ми любимо, тому що ми любимо нас.

Життя простіше без любові. Але без неї немає точки.

Я не маю все, що я люблю. Але я люблю все, що я маю.

Світ рухається вперед через тих, хто страждає.

Найпопулярніші істини – найпростіші.

Не важливо знати багато, але знаючи, що необхідно.

Люди часто наречені самі на чистоті своєї совості тільки тому, що вони мають коротку пам'ять.

У будь-якому випадку гірше себе, а тому не вдалося знайти причину, щоб бути гордим і змістом.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чоловік завжди повинен бути щасливим, якщо щастя закінчується, подивитися, де він неправильний.

Я вірю, що сенс життя для кожного з нас просто виростити в любові.

Якщо ви живете до ночі.

Не існує умов, для яких людина не може звикати, особливо якщо бачить, що кожен навколо нього живе так само.

Одним з найбільш дивовижних помилок є те, що людське щастя не лягає нічого.

ПС.
На лекції Володимира Набокова використовувала наступну техніку. Він закрив всі штори в кімнаті, досягаючи повної темності. «У небі російської літератури це Гоголь», а лампа спалахнула в кінці залу. "Чому Чехова" ще один зірочок запалився на стелі. "Це Достовський," Набоков здав перемикач. «І це Толстого!» викладач відкрив драпірування вікна, а приміщення заливається сліпим сонячним світлом.