1071
Не вдалося зрозуміти, що хворий 12-річний хлопчик з гумовою шийкою
У Індії знайшли 12-річний хлопчик, який страждає на рідкісне захворювання. Mahendra Ahirwar (Mahendra Ahirwar) має дуже слабкі м'язи шиї, тому вона не може тримати голову прямо - вона постійно падає на грудях, потім на її правому плечі. батьки дитини кажуть, що краще відмерти, ніж постійно страждають від такої хвороби. Батьки хлопчика, Мукеш, 40 і Sumitra, 35, кажуть, що вони говорили більше 50 лікарів в різних частинах Індії і ніхто не здатний діагностувати або запропонувати лікування. «Не може нічого робити самостійно. Він просто сидить в кутку кімнати в будь-який день. Не життя, Sumitra Ahirwarwar говорить про сина.
Вона і її чоловік повинен носити підліток в руках, він зазвичай тільки сидить. Mahendra може красти навколо і потребує допомоги їсти або їхати до ванної кімнати. " Як носити його, коли він росте? жінка розповіла The Daily Mail. Якщо лікарі не можуть вилікувати сина, може Бог прийняти його.
Махендра має два брати, які 10 і 16 років відповідно, і 14-річна сестра. Вони люблять своїх батьків, здорові. За словами Мукаш Архівара, не було серйозних проблем під час пологів, всі діти народилися здоровими.
Захворювання почала з'являтися в Махендрі у віці близько шести місяців. Згідно з батьком сім'ї, перш за все думав, що хлопчик просто слабкий і зросте міцніше, але коли дитина три роки, він не міг тримати голову вгору. Щоб отримати медичну увагу, Mukesh прийняв, йому довелося запозичати гроші від знайомих - він сам працює як будівельник і отримує близько 200 руп (близько 3,2 доларів) на добу.
Чоловік також сказав, що його хворий син часто сміється і він і його дружина не схожа на це. Махендра не йде в школу і його тільки друзі його братів і сестри, в тому числі його братів. «Я хочу бачити його в школі і грати з іншими дітьми. Я хочу, щоб він почав жити нормальним життям, і я сподіваюся, що деякі дні він відбудеться, Мукаш сказав.