Leonardo da Vinci навчає писати резюме

До того, як стати відомим і писати Мона Ліза і останню вечерю, Леонардо да Вінчі розвинена зброя. У 1482 р. у віці 30 р. Леонардо написав лист до Лудовіка Марія Сфорза, герцог Мілана, описуючи свої можливості. Що можна дізнатися з цього резюме в двадцятому столітті?

Натисніть на картинку і побачте оригінальний у великому розмірі.

Невеликий пухкий переклад:

Моя ілюстрована джентльмен, яка зараз розглядає всі ті, хто уявляє себе бути кваліфікованими майстрами інструментів війни, і винаходів та додатків цих інструментів не відрізняються від тих, які зазвичай використовуються: Я намагаюся сказати, Впевненість про себе, щоб показати мої секрети, а потім представити їх на задоволення і спробувати з ефектом в даний момент можливо всі речі, які я з'ясував нижче.

1,1 км У мене є надзвичайно легкий і сильний міст, які можна переміщати і використовувати в потрібний момент, щоб вийти з ворога, а також інших структур, захищених і незрівнянних по пожежі і бою, які можна легко видалити і помістити. У мене також є методи горіння і знищення ворожих міст.

2,2 км Я знаю, як видалити воду з кріпаків під час суєти і зробити нескінченний сорт мостів, захищених підходів і сходів і машин, необхідних на таких експедиціях.

3. У У випадку, якщо фортеця не може бути пов'язана через сильні оборони або слабку позицію, у мене є методи бомбардування скеля або іншої фортеці, навіть якщо фортеця на скелі.

4. У У мене є розчини, найзручніший і простий у транспорті. За допомогою цих машин я можу зробити справжню бурю дрібних каменів, а дим з цих каменів буде обтерти ворога, завдати шкоди і згубитися в своїх рядах.

5. Умань Для військових операцій на морі, у мене є багато ефективних засобів захисту і атак, а також суден, які витримають атаку з найбільших гармат.

6. Жнівень Я знаю секрет тихо будувати секретні обмотки шахт і доріжок до будь-якої точки, навіть якщо це вимагає проходу під моатом або річкою.

7. Про нас Я змусить закрити хаотами, безпечними і захищеними від атаки, які можуть переходити в табір противника через артилерію, і немає воїнів так великого, що вони можуть зупинити їх. Ці хабари слідують без перешкод або втрат.

8. У Якщо необхідно, я зроблю важку артилерію, мінометів і легкої зброї, переробляючи їх в звичайні види зброї.

9. Навігація Якщо бомбардування не вдається, я можу зробити катапульти, балісти, требчети та інші машини високої ефективності, які не зазвичай використовуються. Для інших випадків я також зможе створити різні та нескінченні засоби атаки та оборони.

10. Я думаю, що я можу зробити архітектуру, побудувати громадські та приватні будівлі. Я можу перевернути воду з одного місця до іншого.

11. Я можу зробити скульптури мармуру, бронзи та глини; Я можу писати все, що можна писати.

Я можу створити бронзову конюшину, щоб бути зведений на честь пам'яті батька, цей пам'ятник ілюструвати велич ілюстрованого Sforza House.

Якщо будь-який з перерахованих вище речей неможливий, я готовий продемонструвати їх на вашій території або в будь-якому іншому місці, що радує вашу досконалість, до якого я розповідаю про себе з найбільшою вологістю.
Що можна відзначити в цьому резюме? Не існує згадки про попередні досягнення майстра. Все, що написано, як Leonardo da Vinci здатний задовольнити потреби лінійки. Який дейк не хоче зброї, здатне знищити будь-яку фортецю, переправивши будь-який козок, і змиваючи будь-який корабель?

Можливо, ви повинні використовувати цей метод при написанні резюме на конкретний роботодавець. Замість стандартної біографії про вас, напишіть про те, які переваги можна довести до компанії.

З дня народження Леонардо да Вінчі 15 квітня 2015 року було 563 років, і він продовжує дивувати.

Джерело: geektimes.ru/post/249216/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное