Як схуднути 63.5 фунти або які ігри до людей

Канадський за допомогою онлайн гри з геопозицією "Інгрес" втратив 63.5 кілограмів. Тільки рік тому він зважився 136, і тепер - 72 кг. За цей час він проходив 1,864 км, захопивши портали, розташованих на місці пам'яток в реальному світі.

Тревор Clann писав на своєму обліковому записі Google+, Просто через рік я почав робити речі, які змінили життя. Я втомився не в змозі виїхати з ліжка або сходження сходів. Я почав харчуватися краще і стала більш активною. Я почав грати в цю гру під назвою Ingress, яка вибрала мене з дому і ходити вулиці. У цій грі я зустрів багато дивовижних людей, я ніколи не мав такого задоволення від гри і спілкування. Я втратив 140 фунтів і сказав, що до моєї ваги. Дякуємо за підтримку!

Інгрес - MMORPG на основі реальних місць світу. 16 листопада 2012 Два мільйона гравців у лютому 2014 р. діляться на стійкість та підсвітлення. Вони повинні захопити портали, де в реальному світі знаходяться пам'ятки. Кожен "хачок" порталу дає гравця об'єкт, як ключ, зброя, моди та інші речі. Parallel to the gameplay на сайті Nianticproject.com розробляє аналітичне дослідження, розміщене відео, аудіо, фотографії та інші матеріали.

З’їзд на Google+ привітав Потрібні на свою трансформацію і перепостили запис, щоб надихнути інших гравців.

Джерело: geektimes.ru/post/249094/