657
20 речей, які замінили мобільний телефон
Красиве візуальне порівняння двох речей, які розв’язують однакову проблему. Я оплачую ранкову каву вексель.
Коли я чую цікаві заяви, я хочу писати їх, щоб я міг подумати про них пізніше.
Якщо у вас є акції в конкретній компанії, ви хочете дізнатися, як це зробити, щоб оцінити вартість ваших активів.
Р
Я хочу поділитися хорошою новиною з коханою людиною, негайно зв'язавшись з ним і розповісти йому
Якщо ви виділяєте бюджет, вам потрібно перенести дохід і витрати, єдиний спосіб можна правильно оцінити фінансові можливості.
Коли я повертаюся з тривалої прогулянки, хочу дізнатися детальне вимірювання відстані, покритої, щоб ви могли оцінити свій успіх.
р.
Коли у вас є вільний час, ви хочете читати деякі захоплюючі книги, втечу з повсякденного життя.
528182
Коли у вас є кілька безкоштовних хвилин, ви хочете затримати себе, і я знаю, як витрачати час.
Коли я ходжу в магазин, я зроблю список товарів, щоб я не забув, щоб купити все.
Коли я прийшов до незнайомого міста, я хочу навігувати його і відвідати місця, які цікаві для мене.
р.
Коли зустріч заплановано рано вранці, слід прокидати вчасно і не пізно.
Коли є обмежена кількість часу, залишених для вирішення проблеми, потрібно знати часовий кадр.
Коли я зіткнувся з невідомим терміном, я хочу знати своє значення і контекст, щоб я можу додати слово до мого магнію.
Під час бігу, ви хочете слухати особливу музику для підтримки відповідного настрою.
408254
Якщо ви їдете в інший бік міста, вам потрібно знати, який громадський транспорт ви можете отримати там.
Під час подорожі ви хочете захопити деякі моменти і поділитися ними з сім'єю і друзями.
Під час обідньої перерви ви хочете захопити себе і дізнатися, що відбувається в світі, а потім обговорити новини з колегами.
р.
Якщо варити в духовці, потрібно знати, коли він буде готовий.
Я хочу отримати рекомендації від людей, які знають. Так, в короткий час ви зможете побачити кращі пам'ятки
Якщо ви шукаєте щось в темряві, ви не можете обійтися без ліхтаря.
В той час як бігти через маловідомий район, важливо не втратити трек.