Девушка, доппелгангер інтернету

На думку популярної теорії, кожна людина на планеті має принаймні сім допельгангерів, які не пов'язані з ними. Три амбітних Britons запустили онлайн-проект Twin Strangers, за допомогою якого ви маєте можливість знайти свій живий екземпляр. Ідея, яка прийшла до думки британських Німських Нім і її двох друзів Гаррі Англійська і Terence Manzanga, є надзвичайно простою – вони запрошують людей надсилати свої фотографії на сайт, щоб ви могли шукати допельггерів по всьому світу. Цікаво, що перший знайомство з його копіювання був одним із засновників Twin Strangers Nim Gini. Виявилося, що дівчина, яка схожа на неї, як дві краплі води, живе від британської тільки годину. Жінки в Великобританії, які вони не пов'язані і до недавнього часу не знали про існування одного. " Весь день. Я не можу спілкуватися з нею, я просто подивився на мій екземпляр і не міг вірити очі. У будь-який час ми мали багато спільного, - сказав Neem Gini. Громадяни всіх країн можуть намагатися знайти свою подвійну безкоштовно.