Знайти Наталю.

До нового року, коли квитки не доступні, студент Віталій змушений піти в загальному автомобілі. Задоволення все ще, але ніч і половина дня можна відреставрувати. На нижніх полицях були заповнені чотири оселедця, а на другому і третьому кладці і зведена. Ви не будете ходити в туалет, курка догори, місце пішло.
Дівчина притиснулася до Віталію, бо не можна було спати, вони розмовляли всю ніч.
Вранці дівчина прибула на неї станції. Хоча вони не поцікавилися або навіть розповідають про те, що, кожен знає, що вони були в любові.
Коли поїзд припинив, Віталій думав запитати номер телефону. Це було в минулому столітті, так тільки багаті мали мобільні телефони. Дівчинка масово записала свій домашній телефон на збиту газету на столі.
Розпочався поїзд. Віталія стрибала назад в машину і почала мріяти: новорічні свята закінчилися найближчим часом, щоб він повернувся до Москви і викликав її якомога швидше.
Він повернувся до свого сидіння і майже не мав слизу: Тінці сидять поруч один до одного, щоб затримати газету і гасити рибу залишками. Поганий хлопець не міг сперечатися з ними, він був їх папером. Під вареними очима пасажирів, Віталія здавала частину газети з перших трьох цифр. І ще чотири були вже далеко, на сонках.
Все, що він знав про її, що вона мала дуже рідкісне ім'я, Наташа, і що вона була про змаїття дитячого друга. Ви не можете знайти своє ім'я, оскільки вона не мала квитка.
По поверненню в Москву, Віталія на роботу: Очікується, що на найгіршому, потрібно буде зробити 9,999 дзвінків, щоб знайти Наталю.
- Добрий день, будь ласка, зв'яжіться з Наталею на телефоні.
Увечері я зумів зателефонувати 70 раз, кілька разів запустив в Наташу.
Якщо це не за непристойний шлюб Наташи, то ви можете прийняти повільний час, через чотири місяці: виклик, виклик, виклик... але час був дорогим. Що ж він не покаже, чому не одружився?
І наш Римо пішов все в. Недорогий, через зиму і пензля, проданий улюбленим мотоциклом, отримав в боргу і наймавторитетні побутові дзвоники, в кількості 12 молодих дам, перспективним великим преміальним, хто знаходить Наташу. Заповідачі були швидше, оскільки чоловіки Наталії та батьки не допитали їх.
Через два тижні, Віталія вже стояв квіти в тремтячих ручках, чекаючи коханого в метро, а через три роки вони породжували сина.