Кращі котирування by Оскар Дике

Деякі класики ніколи не перестануть цитувати, і один з них - Оскар Дике. Аестет, шокуючий письменник, вмілий оповідач і майстер афоризмів, він дивився читачів і співрозмовників з можливістю дати думки надзвичайно короткий заповнений вигляд. Він також розповів про універсальну мову сарака.

Все, що красиве в цьому житті, є протисмертним або незаконним або призводить до ожиріння.

Ми не можемо стояти людям з тими самими недоліками.

Я не хочу знати, що вони говорять за спину, я вже маю гарну думку себе.

Я завжди дуже доброзичливий тим, хто не піклуюся про вас.

В житті є лише два справжні трагедії. Якщо ви не отримуєте те, що ви хочете, і інші, коли ви отримаєте.

Будьте собі. Вживати інші ролі.

Я чув, що я не маю сумнівів: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

У мене є дуже неприпустимий смак - краще.

Ніколи не любити когось, хто лікує вас як звичайна людина.

Спробувати ваших ворогів є найкращим способом, щоб отримати їх божевільний.

Попадання в любові починається з того, що людина заманює себе, і закінчується тим, що він оживляє інший.

Коли людина щаслива, він завжди хороший. Але не завжди хороші люди щасливі.

Це вигідно писати про любов, це великий попит.

Якщо що-небудь варто робити, це тільки те, що вважається неможливим.

Дуже небезпечне знайомство з жінкою, яка повністю розуміє вас. Зазвичай закінчується в шлюбі.

Як сказав, що жінка надихає нас, щоб зробити чудові речі, але вони зберігають нас від них.

Поява дається людині, щоб захотіти йому, в якому він не має, і почуття гумору приховати його з тим, що він має.

Самопізнання не те, що людина живе як хоче, але що змушує інших жити за своїми принципами.

Щоб розповісти чоловіка всю правду іноді більше, ніж обов'язок - це задоволення.

Я не знаю логіку, це завжди банально і часто переконливо.

Робота – це останній притулок тих, хто може зробити нічого іншого.

Я жити в постійному страхі, що я розумію правильно.

В Америці, в скелястих горах я бачив єдиний розумний метод художньої критики. У барі над фортепіано була ознака: "Не стріляти піаніста - він робить все, що він може."

Кращий спосіб зробити дітей добре, щоб зробити їх щасливими.

Ви не можете змінити напрямок вітру, але ви завжди можете підняти свої вітрила, щоб досягти мети.