Як я вирішив отримати 3D голову модель і трохи більше здоров'я за мої гроші

Ситуація, яка, ймовірно, зіткнулася з багатьма власниками політики VHI з виплатою стоматології, коли страхування відмовляється платити за стоматологічне лікування. Стоматолог відправляє додому з загостренням - "Зробити прийом", не кажучи вже про те, що наступний прийом і лікування не буде на страхування.

У замітці я розповість вам, як можна було зробити щелепу КТ з письмовим на диск, який формат даних DICOM і за допомогою яких можна працювати з ним. Як і де я знайшов стоматологічну допомогу.

Можливо, ви не зацікавлені в частині історії про спілкування з страховою компанією, але цікаво дізнатися тільки про програмне забезпечення, яке використовується і DICOM.

Про те, що лікування довге і не обов'язково допоможе. Я послав до рентгенівського офісу. Я взяв на себе картину до лікаря і попросив його чекати під офісом. Медсестра вийшов і сказав: "У вас є проблема з корінь зуба, потрібно його лікувати." Записатися на прийом Я пішов на відпустку з Москви на тиждень. Відразу після його повернення, він зробив запис з колегою, який був при прийомі і лікуванні року і півдня.

Після другого запису, тільки при якому я поінформував, що всі процедури будуть на мій рахунок, що називається страховим центром. Я хотів би дізнатися, чи не був лікар. Відразу попередили, що для поліпшення якості сервісу Я записую розмову.й Намагатися з'ясувати, чому я не отримав медичного страхування. У першій бесіді я попросив дати телефон до лікаря, хоча я називався з дому. Я пропоную страхового працівника, щоб зробити запит в клініку самостійно, до того моменту, поки що вся взаємодія страхування та медична установа відбулася без участі. Після того, як я попросив чекати, і сказав, що заява була прийнята, і персонал буде переглянути його наступного тижня і зв'язатися з нами. Я пішов за заявою 27 лютого, день другого прийому.

10 березня я звернувся до контакт-центру за результатами. Я повинен продовжити лікування. Я розповіли, що система має моє застосування, але персонал ще не має справу з ним і незабаром почне його виконання. Весь робочий тиждень не було. Після цього я був переданий в лінію куратора.

Куратор заявив, що клініка не дає доступу до медичних записів. Після того, як мені запитали, що робити, щоб продовжити лікування, я порадив записатися з тим же стоматологом, і коли я прийшов, зателефонуйте їй і дайте телефон до лікаря. Я зроблю запис на телефон.

На наступний день я отримав виклик від куратора і сказав, що лікар назвав страхування. Що зуб був знищений більш ніж 50% і тому він не є страховою подією і що я не застосовувався в момент загострення. Я знала зуба в момент лікування, але начинка не на підлозі зуба. Я запитав, чому в момент загострення я відправив, щоб записатися на інший прийом і не надав допомогу. Я почав запитати про те, як ви визначаєте більше або менше 50% картини? Я не отримав відповідей, я розповіли про те, що справа не застрахована і лікар приймає рішення. Але дуже рекомендується продовжити лікування і все ще піти в цей прийом. Я назвав клініку і скасував призначення заздалегідь.

Я попросив фахівця відділу ескорту від страхової компанії, де в копіях листів були дами від адміністративного персоналу від моєї роботи, які займалися страхуванням працівників.
Мій страховий лист.Чому з об'єктивними показниками для загострення я не надав медичну допомогу під VHI контракт на мої скарги на набряки ясен в області 36 зубів, болю при укусі і свербіжному болю на тиждень до вступу, кровотечі ясен. Чому страхова компанія не відстежувала порушення прав застрахованих шляхом лікування і не надала об'єктивних даних про відмову від послуги за договором?

На підставі яких об'єктивних даних страхова компанія і лікар виводить висновки про заповнення зуба, як розраховано більше або менше 50%. Чи є це обсяг начинки всього зуба, маса начинки, об'єм начинки в весь зуб або тільки коронна частина зуба? Як це зробити висновок і як це зробити документ? Займав лише один рентгенівський проекція! Я зацікавлений в тому, як поводитися в подібній ситуації в майбутньому, коли з будь-якої причини лікар зацікавлений у проведенні робіт не за рахунок страхової компанії, але за рахунок пацієнта. Я не знайшов цей елемент у моєму контракті для лікування і більше 50% заповнення зуба.

У відповідь було відправлено документ слово з вкладенням до договору з страхування, який мав зареєструватися і відправити сканування.

Коротке оформлення цікавих точок:
  • Страхувальник може обробляти свої персональні дані протягом терміну договору страхування, і протягом 25 років після його припиненняй
  • Я надала страхувальнику право на здійснення Дія з моїх персональних даних
  • Ця згода надається в момент підписання Договору та ввічливийй
  • Я знаю, що Я маю право відкликати свою згоду в будь-який час. по посиланню відповідного письмового повідомлення Страхувальнику, який повинен бути відправлений йому зареєстрованим листом з повідомленням про доставку або особисто представнику Страхувальника. Я знаю і погоджуюсь, що Страхувальник має право розглянути це повідомлення, як мій буде припинити дію Угоди з повагою до мене, Я буде видалено з страхування за договором. не пізніше 3 днів з дати отримання цього повідомлення.

Резюме: Якщо ви не любите, що ви можете зробити з вашими заданими даними в наступні 25 років, з якими ви повинні погоджуватися невизначено, то ми зупинимо вашу службу під договором.

Я надіслав цю згоду в редагованій формі, що я дозволяю вам зробити необхідні дії для роботи з моїми даними під цією угодою VHI, включаючи перевірку якості медичної допомоги під договором страхування.

Я написав, що я пішов в клініку і поспілкувався з адміністративним офіцером в клініці про доступ страхової компанії до медичної картки та інформації про лікування. Я впевнений, що кожен тиждень представник страхової компанії приходить до них і отримує доступ до медичних записів клієнтів. Я запитав, чи потрібно написати заявку на отримання доступу до медичних записів, і сказав, що страхова компанія вже мала доступ до медичних записів.

Я отримав відповідь:
Ігор, той факт, що ця згода є невід’ємною частиною договору VHI і повинна бути підписана у вигляді, в якій він кріпиться до договору в момент в’їзду в силу договору. Перевірити і період!

Не допоможи мені з лікуванням для VHI. Бажаю, не дивлюся на подарунковій коні в зубах, я дізнався, як не потрапити в майбутнє і спробувати знайти якісне лікування самостійно. Я вперше виявляв цікава стаття про мотивацію Стоматологів та страхових компаній, а в декількох форумах листування між лікарями та пацієнтами описано практично ті ж проблеми.

Я пішов в клініку, отримав витяги з картки платних послуг - фотокопія, сертифікована печаткою клініки. Але початковий прийом був на картці для VHI і я відправив до того ж лікаря, який не лікував мене в разі загострення. Не довіряю 2 стоматологи в цій клініці більше. Картка була доставлена до неї, але я не зробив копію сторінки з карти, але друк на ущільненому текстовому принтері лікаря. Я не даю мені картину (і не зробив копіювання) тому я можу продовжити лікування в іншій клініці. Читання екстракту "... Ущільнення 36 зубів більше 50%. Рекомендовано: доопрацювання каналів 36 зубів за рахунок пацієнта. " Я дивлюся, якщо це було телепатична рекомендація? Про це не сказав. Проблема даної ситуації, на мій погляд, не на всіх об'єктивних даних про більш-менш ніж 50% зуба, знищених, але при початковій мотивації і підході до хворого на це страхування від лікаря і страхування.

З днем до дня з'явився тимчасовий начинок. Ось я з заявою, і без кореневої картини. Де я піти на лікування?

Я не знаю про вас, але я не вірю в платні клініки в Москві. Як правило, візит до них закінчується з пропозицією взяти тести на 15tr і лікуватися для lupus erythematosus (hello Dr. House) або для Helicobacter pylori - незалежно від того, яка скарга ви спочатку прийшли з.

Так озброєний пошуковим двигуном, він почав шукати медичні стоматологічні клініки. Мій вибір впав на
Центральний науково-дослідний інститут стоматології та Maxillofacial хірургії - FGBI "ЦНІІЧЛХ". Я вибрав їх після вивчення свого веб-сайту, прайс-листа та наукових публікацій. Сподівалось, що кваліфікація лікарів в одному з провідних науково-дослідних інститутів стоматології відповідає статусу установи, а лікування здійснюється на основі сучасних методів. Цікаво прочитати дисертацію лікаря з цієї клініки в Інтернеті про аналіз рентгенівських променів коренів зубів та їх КТ-сканів, статистика обробки на результатах лікування та ін.

Прибув у суботу, виступив з працівником в реєстрі. Вони сказали, що вони не роблять обстежень про руйнування зуба, комп'ютерна томографія працює на будні дні, але краще викликати і дізнаватися, тому що томограф нещодавно буває не працювати. В домашніх умовах я видрукував список кількох медичних установ, що робить КТ щелепи.

У понеділок він скинув погано, і він почав гірше. Ранній вівторок вранці, з набряклою гумкою, прийшов до CNIIS, щоб зробити сканування КТ за власними витратами до стоматолога. Томограф не працював, назвав КТ в Інституті Сеченова і не працював там.

Я пішов до Калуги до російського наукового центру рентгенівської радіології (RSCRR), я не можу дістатися до неї. І я розумію, чому - в десятках або двох вікнах багато людей стоячи і чекали їх повороту. Я припускаю, що з усіх куточків країни: хто слід вивчити, хто буде лікуватися. Добре зроблено там. була електронна чергай Після години і половини я зумів спочатку зареєструватися в одному вікні і почати карту, а в іншому я оплатив іспит. Незважаючи на величезні черги і нервозність людей в них, Співробітники були дуже полоними.й Тільки забронюйте мене на іспит в 4pm в цей день. Але, як виявилося, практично відразу після оплати, я хотів би зробити сканування КТ, тільки співробітники в реєстрі не знали про це. Увечері я зняв з роботи і пішов зробити КТ сканування моєї нижньої щелепи.

Лікар і медсестра були дуже полоненими і досить дамськими. Вони мали кінець дня, порожній під офісом, чекаючи мене на запис. З принтом і висновком результати були готові тільки наступного дня, і я не можу чекати іншого дня - мої ясна болячеться. Я просив тільки для запису на медіа і після 15-20 хвилин я отримав фотографії на DVD.

З результатами дробиться в клініку CNIIS, щоб встигнути до кінця робочого дня. Я дізнався, що програма VMS працює з ними і пішов на прийом до стоматолога зі скаргами болю. Я був приємно здивований ставленням. Потрібні лікарі про його зловмисники зі страхуванням, показали набряклість ясен і хворий зуб, продемонстрували всі заяви, які я мав. Сайд я мав CT сканування диска з мене. Але як виявилося, не було комп'ютера в офісі і колегах на підлозі. Мій лікар і пішов до радіологів на іншому поверсі. Щодня працює тільки сканер, але комп'ютер і програмне забезпечення в офісі. Я щасливий! Удачливий, але не зовсім... Диск дуже повільно читати.
В кінці дня залишилося мало часу. Я був відправлений, щоб взяти інший зубний постріл. Після 20 хвилин лікар пішов з колег. Ось де я отримав сповіщення. Що може записати лікар в Інституті? Але виявилося, що просто зуб не має сенс лікувати за результатами КТ - обсяг кісти досить великий, він йде під центром зуба і є тріщиною в зубі. Видалення зуба в цьому випадку є найкращим варіантом. Я вже відпочивав, що я живу.

Лікар пішов до хірургів на іншому поверсі і проконсультував їх. Вона написав звіт і відправив мене. У моєму випадку лікар витратив близько години ходьби від підлоги до підлоги. Дуже незвичайний для мене, щоб зробити таку турботу і спробувати відсортувати свою проблему. Професіонал лікаря і ставлення був приємно вражений !!!

Перед видаленням зуба і кісти, чекали фуршет страхування про оплату лікування. В кінці робочого дня! Зняття було оплачено, і заповнивши дефект кістки щелепи біокомпозиційним матеріалом відмовлено оплатити. Збереження коштів у страхових словах я оплачується через касовий реєстр 1750 рублів. зменшити ризик ускладнень після хірургічного лікування і прискорити процес відновлення щелепи.

Зняття було важко, зуб не відповідав, корінь зламався при видаленні. Анестезія дозволила спостерігати процес без страху Дякую лікарю та колегам.За 20 хвилин після роботи, щоб закінчити свою роботу. Прибирав кісти, наповнений біокомпозитним матеріалом після видалення, медсестра пришивається яснами. Після тижня я зняв стібки, інший лікар дав мені рекомендації, прочитав невелику лекції про анатомічну структуру щелепи і як правильно чистити зуби.

Мій друг рекомендується не затримати продовження лікування і поставити імплантацію, якщо ви вирішите. Це буде повністю на моєму акаунті. Про те, що при відсутності навантаження на щелепу на місці видаленого зуба кістка стає тоншею і щелепа деформується. Я збираю імплантацію, я не хочу гинути, як старий слон, зуби якого зношуються.

Всі зображення в статті готуються за допомогою відкритих вихідних програм.

DICOM - стандартизований формат обміну медичною інформацією та мета-інформаційною інформацією. На виході КТ сканера є найбільш стандартним, що є! У цьому форматі я просив вас записувати результати КТ на диску.

InVesalius призначений для реконструкції 3D зображень з DICOM. Простий у використанні і не так універсальний як 3D скибочка. Але це дозволяє швидко отримати результати. Так я отримав 3D модель фронту, обертався мій череп у видпорті і сказав: "Поор Йорик!"

3D скибочка набагато більш функціональні, ніж InVesalius. 3D скибочка для медичних вчених, як Blender для 3D графіки. Функціональні, але ви повинні витрачати час на навчання. Я не маю нічого вільного часу і бажання поглибитися в це програмне забезпечення. Я проконсультуюсь з досвідом роботи з українськими та українськими викладачами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

На малюнку було взято після другого прийому та видалення старе заповнення та пошкодженої зубної тканини, згідно з візуальною оцінкою, зуб знищується менше 50%.
При цьому тимчасового заповнення, але вже розпочато згортання.

Анімація всіх «щільок» зуба і кісти томографом

Використовується Imagemagic, щоб обрізати растровий і збирати анімацію GIF від окремих пострілів, а також інструмент командного рядка dcmtk від dcmtk: Пакет інструментів OFFIS DICOM
dcm2pnm, щоб витягти бітма дані з формату DICOM
convert -delay 100 -loop 0 *.pnm animate.gif
Ручний процес відрізки зображення 36 зубів на сканування КТ в ІнВесалюсі дуже схожий на процес створення маски з щіткою в растровому редакторі.

Автоматична відрізка зображення захопила всю кісткову тканину в зображеннях і так не підійшов. Якщо ви зацікавлені в записі екрана створення моделі, напишіть у коментарі.

Наприкінці цієї фотосесії він зробив 3D модель коронної порції 36-го зуба після ручного відрізання томографії скибочками.
Після обробки зуба за свій рахунок - це той же обсяг, як на фото вище. Інтерфейс InVesalius

Я дивлю, якщо інші пацієнти в цій ситуації змогли довести реальну кількість карієсу. Чи може будь-яка клініка зробити таке обстеження? Теоретично, модель зуба може бути об’єктивним аргументом у спорі зі страхуванням. Я думаю, що це чудова тема для стоматологічної дисертації!!!

Я не завоював спір з VMS, так як немає точки в лікуванні зуба. Але завдяки цьому суперечці і спробам вилікувати зуб, я зберіг здоров'я, дізнався трохи більше про страхову медицина, ознайомився з відкритим вихідним науковим і медичним програмним забезпеченням і знайшов інститути в Москві, де я не боїться вивчити і лікуватися.

Я сподіваюся, що цей досвід допоможе Вам підтримувати здоров’я та когось, щоб виграти спору з страховою компанією! Що таке зуб, половина всього або половина зіпсована?

Джерело: geektimes.ru/post/248548/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное