Смарт-роз'єм Orvibo, літаючий глобус і гейпад для смартфонів: бокс і міні відгуки

Ще одна посилка "розпакування" з новинками та зразками. Цей час від цікавих: смарт-розетка, універсальний пульт дистанційного керування, стилілузи, ігровий майданчик для смартфонів і світиться.

Більшість з усіх, я чекав пакет від Орвібо, але здавалося дивно, що сьогодні хтось готовий звільнити смарт-розетка без портів USB. В принципі, пристрої, які працюють з мережі в будинку, є досить багато: чайник, пилосос, фен, телевізор (будь-який інший перегляд?)...

Р

Але багато з них не використовуються систематично, і тому не вимагають постійного підключення до мережі.

Насправді, розетка Orvibo проста і мила. З'єднує елементарні, і принцип роботи з додатком в десяти секундах:

Просто в разі, характеристики.

р.

Смарт розетка в каталозі

Разом з ним, датчик вуглекислого газу та універсальний пульт дистанційного керування для контролінгу обладнання в будинку з'явився зразок.

Говорячи про пульти. Сьогодні знову прийшов ще один gamepad для прошивки і Android. На жаль, на Sony, кнопка вимкнення знаходиться в центрі, і тому довелося розмістити смартфон злегка з'єднаним. У той же час, враховуючи розмір Xperia, грапад був дуже "чарівний".

Синхронізація з Android затисканням “A” + Головна та mates у налаштуваннях телефону. Далі залишається тільки вибрати гру зі списку, які підтримують управління ігровою панеллю і встановити контроль.

Я налаштував найпростіші ліві налаштування на хресті.

Визначте великий вибір іграшок прийшла з Solar, де разом з сонячними батареями, такими як:

Ми отримали цікавий робот.

Для шанувальників моделювання пропонується ящик з таким вмістом, наклейками, а також невеликий датчик.

В кінці, це має бути щось схоже на це + 14 більше варіантів, щоб вибрати з.

Р

Роботи працюватимуть. сонячні батареїй

Закриває цей збір літаючих по всьому світу. У світі не літає довільно, але всередині магнітної дуги, але це все ще досить весело. Наклейка на 10 секунд прикріплюється.

І як звичайно, я вдячний вам за вашу увагу на те, що ми робимо, і я також покажу кальмарів знову, цей час разом з Китаєм 3D окуляри.

Джерело: geektimes.ru/company/medgadgets/blog/248230/