3D принтери, окуляри віртуальної реальності та квадрокоптери приймають на TechTrends Expo 2015

У вихідні можна відвідати виставку TechTrends Expo та познайомитися з технологіями та гаджетами, які виділяють сучасному людині. Дуже велика кількість проектів на виставці пов'язана з двома технологіями: віртуальні окуляри і 3D принтери. Фотозвіт з виставки.

3D принтери, окуляри віртуальної реальності та квадрокоптери приймають на TechTrends Expo 2015

На виставці було багато людей. Точно, кількісно не занадто багато, потім проходи були трохи переповнені.

Як я сказав, що було досить кілька різних принтерів 3D. Ось деякі з них:

Також було багато речей, які були зроблені на цих принтерах, таких як ці картини.

Або ці головоломки:

Важкий вражаючий був стенд, де вони продемонстрували роботу з доповненою реальністю, коли весь будинок або навіть двигун виростає з звичайної картини на столі.

Також кілька компаній представили свої квадрокоптери:

І я також летю мій новий WLtoys V686G квадроцикл, який я описав в моїй останній статті, "Вибрати 100 відео quadcopter":

3D принтери, окуляри віртуальної реальності та квадрокоптери приймають на TechTrends Expo 2015 р.

Я поговорю про сам квадроцикл, але зараз про основні події виставки:
У світі захоплюється віртуальними реальними проектами!

Я повинен сказати, що такий кластер віртуальної реальності окуляри я не чекав побачити.

У віртуальній реальності представлені наступні проекти:
1,1 км Фільм Чорнобиль - на стенді продемонстрував трейлер фільму, знятого у віртуальній реальності, де ви занурите себе в сюжеті з головою і крім перегляду сюжету - ви можете вивчити весь світ навколо вас.

2,2 км Проста парапланова поїздка. Крім того, вам необхідно дізнатися, щоб управляти парапланом, щоб не впасти до смерті. Зовні, пам'ятка виглядає дуже незвично і навчається літати, я думаю, що ви можете насолоджуватися висотою і польотом навіть з вітером, який ударує на обличчі.

3. У Привабливість гойдалки є найбільш екстремальним атракціоном, але також самим розчаруванням вестибулярний апарат, але відчуття звичайно дуже цікаві. Я хотів би краще, коли я просто стояв на землі і спробував не падати. На стільці немає можливості не стоячи на ногах.

312468

4. У Окулус контактує з камерою, яка перетворює голову. Людина на лічильникі показала, як це працює, дав нам спробу, а також показала відео, де людина приводить до нормального автомобіля, закриваючи очі склянками і фокусуючись тільки на цій камері.

5. Умань Різні віртуальні шоломи реальності, такі як де телефон вставляється в коробку з лінзами.

Такі варіанти були 3 штуки + ще не було вітчизняного розвитку повноцінних окулярів, які використовували на атракціоні "Дельтаплан" (див. вище)

6. Жнівень Окулус для навчання будь-якого автомобіля. Крісло, рульове колесо, коробка передач - все як звичайно, але замість контролінгу монітора - ми передаємо віртуальну реальність.

7. Про нас Відео різних місць у світі для окулуса (похід по містам світу) - одягаємо на окуляри і потрапляємо в повсякденне життя людей по всьому світу - метро в Токіо, якийсь східний ринок, аеропорт ... подорож по всьому світу в одному кліку. Дуже ефектно.

3D принтери, окуляри віртуальної реальності та квадрокоптери приймають на TechTrends Expo 2015 р.

Хлопці знімають це відео.

8. У рольова гра в кімнаті. Визначте знамениту гру, коли ви усадите за розмірами і отримаєте в номер, де хтось зробив роликовий берег. Дуже цікаво, теж.

В цілому, це було досить весело і не так мало різних гаджетів, хоча робот з яким ми встигли говорити, що не занадто багато гаджетів. Я думаю, що це питання смаку, я особисто вистачав їх з головою, і до кінця дня мій голова вже збирався.

Нарешті, пара фото з концертної програми:

До речі, в найближчих вихідних виставка проходить в Санкт-Петербурзі, тому рекомендую відвідати.

А якщо ви зацікавлені читати мій звіт про бюджет квадрокоптера з FPV, який пролетіла навколо виставки, то не забудьте підписатися на сторінку в geektimes. Я опублікувати його дуже скоро.

Джерело: geektimes.ru/post/248038/