Міні-вогнегасник для справжніх поціновувачів краси

Нічого світла каміна або гриль? У великій компанії на столі, всі куртки, і не існує матчів? У ванній кімнаті є величезний павук, і ви не впевнені, що ви можете обробити його тапочкою? Тепер для всіх це чудовий, стильний і головне комфортний рішення! З новим, інноваційним міні-флеєм ХМ42 Ви більше не будете оберігати такі проблеми! Для всього $ 699+ податків+delivery+beer ви отримаєте стильний пристрій, який допоможе вам у складний час! І оплатити $ 799 + податки + доставка + на пиво ви можете вибрати колір вашої полум'я або отримати стильний стікер "Shark"! До кінця фінансування тільки 31 днів!
24 березня індіго запустив проект публічного ручного полум'я, який вже зібрав 218% від зазначеної суми: $ 87,000 замість запитуваного $40,000. І ось 31 днів, залишених до кінця збору коштів. До речі, про вартість $ 699-799, вибір кольору і стікера, я теж не жартував, за додаткову сотню можна накачати автомобіль «світильник». Правда, вибір кольорів не великий, і наклейка тільки одна, але про все в порядку.

Невідомо, що керуючись командою, що складається з трьох сміливих американських хлопців, але вони вирішили зробити портативний полум'я і пішов з ним до натовпу. Є підозри, що вони переглянули перший епізод серії «Останній Чоловік на Землі», де головний характер поодинці знаменито затримує полум’я у вільний час від алкоголізму, але факт залишається те, що крім автоматичної зброї для самозахисту, розважальної та побутової версії полум'я може з'явитися в Сполучених Штатах. А потім фраза «Світло цієї партії!» відіграла з новими кольорами, вона не була?

Версія тюнінгу з наклейкою, тільки $ 799.

У своїй індіго-кампанії хлопці стверджують, що їх пристрій не є деякими китайськими експериментами по переправці каністра і розпилювача, але повноцінним, робочим полум'ям, який, однак, був трохи втомлений в дитинстві. Це, в нашому поведінці є все, що старші брати, класичні струмені полум'я: повітряна куля з запальною сумішшю, трубка спрей, стиснена повітряна куля і навіть ручка, щоб зробити її більш зручним для утримання. А потім У лівій версії! (Я лівою рукою і тому не знаю цей світ, де все зроблено під правою рукою.)

6957062р.

Якщо ви використовуєте його, %username%.

(Рівне)

Ось як бачать його інші.

Поворотна ручка може бути так простою. Судячи від пострілів, розміщених на мережі, крім перемикача на пристрої, немає інших кнопок, а також тумб та інших важіль, які дають нам ручну людину команду «FIRE-E-E-E-E-E-E !!!» Ймовірно, полум'я сподобається моторикам, так як хлопці, очевидно, в прямому сенсі слова, що реалізується в полум'я, поняття "Гет газ", оскільки я не бачить іншого способу віддати вогонь потік, крім закрутити бічну ручку на себе. Ніцца. Хоча є підозри, що замість крутої поворотної ручки, вони прикріплюють кнопку до вершини біля ручки. У цьому випадку не буде магія, але чесність.

Звичайно, попередження про потенційну небезпеку пристрою. Я був особливо радий: Ви не хочете встановити вогонь Це, якщо ви дійсно хочете, ви також можете прямі люди. Ми добре, ми добре.

Звичайно, діти до 18 в руках цього агрегату не повинні отримати. Хоча чоловіки, а саме вони будуть основними споживачами, залишаються діти завжди, тому питання дебатно. Як і раніше не зрозуміло, що виконання полум'я буде настільки жорстким, як на фото вище (Я маю на увазі зварювання швів) або хлопці все одно мають болгарку. Хоча якщо ви стилізуєте полум'я під рукою пост-апокаліпсе, ala Fallout, то вони навіть доречні.

Фото з внутрішньограмними фільтрами, для цінителів краси.

Говорячи про красу. Вже творці позиціонують їх пристрій, як занадто жорстокий і унікальний для вульгарних кольорів, або вони не надто далекі, але колірна гамма, в якій можна влаштувати полум'я для додаткового $100 дуже страшний:

р.

Не існує найважливіших варіантів розмальовки для такого пристрою: червоний, для справжніх піромансерів і рожевих, адже рожевий полум'я крутий, навіть не сперечатися. І що відрізняє глянцевий чорний від матового чорного, коли у вас є вогонь в руках, я не розумію.

І ось графік роботи по виготовленню цього надзвичайно необхідного пристрою в господарстві:

Про ферму. творці полум'я серйозно оголошують дуже нудно, з тим більше, способи його застосування:

• Видалення снігу;
  • Обгортання бур'янів між дошками бруків;
  • Контрольне горіння трави останнього року, бур’янів та ін.
  • Освітлення вогню (ОРЛІ?);
  • Боротьба з комахами (повно, виглядає, павук у ванній кімнаті!)
  • pyrotechnic показує (прочитано краще);
  • Розважатися час з друзями.

Я вже бачу обличчя сусідів, коли я залишаю свій будинок вранці і починаю очистку приводу з снігу.

Перші три пункти більше схожі на екран, а четвертий, про багаття, про гасіння ідіотів. Задоволення з друзями є найбільш ймовірним результатом. Якщо ви додаєте вогнестійкі костюми до комплекту, можна влаштувати веселі вогнетривкі ігри, такі як санки або дуелі на полум'яках, але це вже мрія.

Не менш детальна технічна інформація про пристрій. Розробники чесно вважають, що до стандарту 50-200 метрів для старших братів з військової сфери, їх ручне П'ять хвилин приблизно на вісім метрів. (На GIF, ці вісім метрів набагато більше, ніж на папері.)

Питання полягає в тому, хто буде виглядати холодильником для тих же грошей: чоловіка з iPhone 6 або чоловіка з малюком в руках? Звісно другий!

Але є один лов – як його заповнювати? Як це зазвичай буває, хлопці не тільки продають пристрій, але і витратні матеріали до нього. Додаткова суміш для повітряної кулі пропонує в майбутньому купити в їх спеціальному магазині.

Хочу поглянути на людей, які подарують світу такі круті речі, як компактний полум'я для ціни смартфона. Команда проекту XM42:

Я думаю, що продаж полум'яного палива власному магазині, а не наповнювати його бензином/керозином або сумішшю обох — ідея малюка справа, він виглядає більш схожим на менеджер з продажу, ніж будь-який інший.

І, нарешті, промо-відео, розміщене славною тринністю на індіго:

Джерело: geektimes.ru/post/248040/