За 43 роки єгиптянка жінка повинна бути чоловіком.

резидент Люксора Сиса Абу Дау, який протягом 43 років претендував стати чоловіком заради роботи, отримав нагороду від єгипетських органів за «заподіяне материнство». Про це повідомляє Al Arabiya News.

р.

Зроблено кілька місяців до пологів, жінка залишилася без допомоги субсистенції і змушена одягатися на чоловічий одяг кожен день, щоб заробити гроші для підтримки дитини. Вона мала зробити так, щоб він був незаконним найняти жінок в Єгипті.

У різні роки 64-річні єгиптяни працювали над завантаженням цегли і цементу, а також займаються будівництвом будівель. «Для того, щоб захистити себе від зайвих поглядів і не бути метою традицій, я вирішив одягатися в чоловічі наряди і працювати в сусідніх містах, де ніхто не знав мене», - сказала вона.

Дивитися як чоловіка, Sisa Abu Dauh wears a galabee (довгий чоловічий наряд з широкими рукавами). Вона зношує білий турчан на голові і чоловіче взуття на ногах.

Sisa Abu Dauh є прибирання взуття в Luxor протягом останніх декількох років. Її дочка Худа відзначила, що її мама все ще забезпечує свою сім'ю. Щодня прокидається на 6 ранку і йде до залізничної станції, де вона очищає її взуття. Через свого віку я приніс її інструменти, які вона повинна працювати з, сказав Худа.