Gabe Newell розкриває своє бачення для Half-Life 3

Раритетна фото з виставки DICE 2013 Габ і номер три в одному кадрі

Про цей проект чула антихіпація Half-Life 3. За більш ніж десятиріччя гравці чекали продовження серії культів з клапана, які привели до багатьох залізних жартів про CEO, Gabe Newell: Габе не знає, як розраховувати на три, і відразу відраховує до чотирьох, Клапан не йде в E3, тому що є три в назві, Gabe пішов прямо до четвертого класу після другого і так далі. Гравці вже пройшли всі етапи, від небезпеки, і надії, щоб побачити продовження пригод великого теоретичного фізика Gordon Freeman щорічно зникає. Генеральний директор та засновниця клапана Half-Life уникла питань про гру протягом декількох років. Під час інтерв’ю та зустрічі з Ньюеллом, плеєрами та журналістами, які часто попередили, «Чи не було проблем про половину життя 3!» Але все ж це сталося.

«Коли ми думаємо про проблеми та виклики попереду, ми прагнемо вибрати проекти та франшизи, які найкраще підходять для їх реалізації. Якщо у нас немає відповідного проекту, ми створимо ще один. Ви знаєте, я фанат телевізійних шоу, фанат низки письменників, фанат фільмів і, звичайно, комп'ютерних ігор. І кожен раз, коли у мене був чудовий досвід, а іноді я одружився на думці ніколи не відчуваю щось, як це знову. Я вболівальник Терри Пракетт, але після його проходження я не в змозі прочитати будь-який з його нових плоских світових романів. Ми розуміємо все це і віримо, що через це розуміння ми можемо зробити наших користувачів щасливішими і розваги краще для них.

Ми збираємося будувати свій власний досвід, і ми вивчали досить багато років. Ми не будемо йти в ретро, тому що є так багато речей у світі, які варто вивчити. Єдина причина створення класичного ретро-продукту є прагненням великої кількості людей в нашій компанії зробити це. Але розуміти, що якщо ми хочемо зробити наступну гру Half-Life під час ігнорування все, що ми навчилися під час роботи на Порталі 2 та інших багатокористувацьких проектів, ми будемо помилитися. Ми хочемо сказати, що ми будемо продовжувати рухатися вперед, але це не повинно бути занепокоєння для наших гравців, - сказав Gabe Newell.

Виготовляючи гасіння з інтерв'ю Габе, ви можете прийти до висновку, що світло Half-life 3 не буде бачити, і якщо створюється гра, то навряд чи буде схожа на попередні частини франшизи.

Позиція клапана в Gabe зрозуміла. Будучи розробником такої сесії багатокористувацьких хітів, як Counter-Strike (1.6-GO), Team Fortress 2 і Dota 2, компанія дотримується сучасного тренду, а модель F2P останніх двох і продажу капелюхів і грудей (включаючи CS:GO) приносить гідний прибуток. Також варто відзначити, що якщо Valve випускає половину життя 3, але не проживала очікуванням гравців, які виросли десять років в невелику галактику, компанія постраждала серйозною репутацією. Тож зараз Ґабе і його команда підтримують статус quo: гравці чекають і сподіваються на шедевр продовження пригод німого Гордона Freeman, і Valve не розвивається. Чи чекаєш на Half-Life 3? Я, ні. Не більше, я втомився від очікування. Я ніколи не грав гру HL, але я чув це. Що таке Half-Life? 1,412 осіб проголосували. 104 человек. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/247584/