У 1982 році Ларрі Вальтерс, пансіонер з Лос-Анджелеса, вирішив виконати давні мрії - літати, але не літаком. Він придумав свій спосіб подорожі по повітрям. Вальтери фіксуються на комфортний стілець сорок-п'ять гелій-наповнених метеорологічних кульок, кожен одного метра в діаметрі. Він сидів на стілець, приймаючи поставку сендвічів, пива та дробу. На сигналі, його друзі не ввійшли мотузку, що тримає стілець. Ларрі Вальтерс був плавно сходження лише на тридцять метрів, але крісло, як гармата, заспокійливе п'ять кілометрів.
Сусіди говорять. Чи можна назвати 911? Чому? Чоловік пішов. Не забороняється літати. Закон не порушується. Немає насильства. Америка - безкоштовна країна. Якщо ви хочете літати, перейдіть до пекти!
... Через чотири години, в найближчому авіапортному диспетчері слухає звіт від пілота з вхідного лайнера:
до О, до речі, хлопці, ви знаєте, що у вас є який-небудь качок в пансіонаті ечелон, що летить в саду стілець?
- Що? - Надає диспетчеру, приховує від переробки.
- Я кажу. Затискаючи на стілець. Після того, як аеропорт я думав, скільки...
- Командор, - дає металевий відправник, - ви в неприємності?
- Моє місце? Ні, це океї.
Ви хочете керувати ко-пілотом?
- Чому? - Усунений командир. - Я не розумію.
Політ 1419, повторіть звіт відправника!
- Я сказав, що у вашій посадці echelon, a mu**k летить в саду стілець. Не турбувати мене. Але вітер, ви знаєте ...
Відправник веде мовлення. Старший зсув має квадратні очі. На початку провулка з шубою дробарки і амбулаторії. Стриптизьорка, автомобільна підвісна: аварійна Лінійка зазвичай висаджується. У Фаберіан і психіатр, що веде сходи.
Звіт з наступного боку:
до Що пекло твій козячий на повітряних кулі, що блокує дорогу!
У номері є тихий пантік. Невідомий психотропний газ над аеропортом.
- Калм вниз, Каптон. До того ж ви, хто бачить його?
Я повинен взяти шолом і піти в салон для пасажирів, які сліпі?
Чому ви думаєте, що вони можуть піти сліпим? Які інші симптоми порушень можна назвати?
Земля, я нічого не відрахував, я просто сказав, що це непристойна птах на рядках працює як повітряний бар'єр. І я можу назвати це порушення для роботи з вашим аеропортом.
Відправник відбиває голову і заливає склянку води на ній і, плутаючи руки, чашку кави: він втратив самоконтроль.
Третя площина:
Так, і я хочу поділитися з вами спостереженням, джентльменами, що людина без літака виглядає дивно смішно і ледь на цій висоті.
до Що ви знаєте?!
І в прямій, і в філософській ... і в аеродинамічній.
Номер контролю за пахне, як прохолодний квітень Фолі, але календар не підтверджує дати. Четверта сторона охолоджується попіл:
Земля, я повідомляю, що хлопець просто потрапив в мій лівий двигун, загрожуючи надзвичайні ситуації. Я не хочу заблокувати повітряні хвилі на посадці. Після завершення рейсу необхідно письмовий звіт.
Відправник дивиться в повітря очима Медуса Горгона, вбиває все, що рухається.
І покажіть студентам, які, якщо ці ідіоти святкують Хелловін поруч з посадковим льодом, це не буде добре!
- Як багато?
- Як дізнатися?
- Візьміть його легко, дошка. Звіт про порядок. Що ви бачите?
- Я можу побачити смуги посадки.
- Викрутити провулок!
- Вибачте мене? Значення?
- Продовжити посадку!
до Що робити? Земля, ви всі права там?
Ви бачите неідентифікований об'єкт?
- Чому ви не визначили мене? Дуже ідентифіковано.
до Що це таке?
- Людина.
Чи є він супер-йога, який летить там?
- Я не знаю, хто він.
Право. Замовити Де ви бачите його?
- Я не можу побачити її.
Чому?
- Бо він пішов.
-Хто?
Я.
Де?
- Земля, ти божевільний? Ви перетворите мозок? Я приходжу до своєї посадки!
до Де людина?
- Який?
- Хто летить!!!
- Чи ви запустили це? Що таке ебать? Я не отримую!
- Чи був він?
- Люблю чоловіка? Так!
до Звичайно, ви були? Що я, психо?
- І тепер?
- Я не маю часу дивитися його! Як дізнатися, де він? Вони дозволяють пекти з пансіонату, і вони хочуть тримати очі на них! Я не доглядаю, де він висить!
- Калм вниз, Каптон. Чи можна описати його?
- F**k в саду стілець!
- Чому вона літає?
- Бо він ебать! Тепер ловіть його і запитайте, чому він летить!
до Що зберігає його в повітрі? - У відчайі відправник лопається. - Що таке потужність? Що таке літак? Він не може літати на стільці !!!
до Так він отримав кульки, пов'язані з головою.
Далі слід неперевершена гра слів, для відправника зрозуміла, що аеронаут прив'язав яйця до крісла, і вимагав пояснити йому причину підняття цієї секома-гізму.
Як Бог тримає свої кульки в повітрі?
«Сир, у мене є традиційна сексуальна спрямованість, і я не зовсім розумію тебе, сіра,» дошка відповіла політично правильно. - Він прив'язував повітряні кулі на стілець, сер. Вони повинні бути нанесені легким газом.
до Де він отримав повітряні кулі?
- Ви для мене?
- Вимкніть мене, Capten. Ми просто хочемо перевірити. Чи можна описати його?
- Ну, хлопчик. Стара людина. Шорти і сорочка.
Право. Він білий або чорний?
до Це синій.
- Каптен? Що означає ви, сині? й
Чи знаєте ви, що температура? Спробуйте літати себе без літака.
Цей радіообмінник в мадамі є рапс-подібним. Повітряний трафік інтенсивний. Депатч хоче таблетки для шизофренії. Вхідні рейси адресовані альтернативним аеропортам. Відправки затримуються.
... Ніщо на радіолокаторі! Людина невеликий і нейроновий, кулі невеликі і гумові.
Контакти повітряної бази. Обов'язки: лікар підтверджує в телефоні.
Боротьба.
... Наша аеронаут в підземному світі над абісами, в прострації від терору, струнких і глухих, судомно дихаючи цирідким рідкісним повітрям, з його смертною альтанки відкривається вид на лайнери, що розводять на спуск. Він захопив і заморожував його крихітним кріслом, він скелястий і перетягував навколо, і його свідомість забита.
Помешкання розташоване лише в 15 хвилинах їзди від аеропорту "Drum". Голова пілота в просторих ліхтарних поворотах з кукісом в його напрямку. На дистанції бійець робить поворот, і на поверненні літати пілот скручує пальцем в храмі.
Це наш колишній пілот-студент не може призвести, візуальний центр в замороженому мозку передає команду ін'єкцій адреналіну, серце штовхає кров, і він показує пілот середнього пальця.
- Живий, - запобіжники бійця до бази.
Проживання Підібрати поліцейський вертоліт.
Це вечір... Це стає темним! Це холодно. А у вечірній бриз, згідно з законами метеорології, кульки повільно дратують до моря. Він попадає над берегом.
Вертолітний кричущий і вівсяний! Не можна чути за шумом, звичайно. Зверху вони намагаються підібрати його за допомогою гачка на тросці, але потужний струмінь від шнека виводить кульки далеко, стілець занурює в гойдалку, так як якщо він не випав! й
І рятувальна операція закінчується власним рецептом, який дещо наступає. Вертоліт повертає снайпером, жалюзі від сто метрів з точковим світильником, а снайпер пагони через верхній прохід. І два. Шукаю... Деклінінг?
Всі берегові човни вже повісили. Безкоштовна громадськість на вільні човниках насолоджуються видовищем і заважають береговій охороні. Подається згідно з тим, хто вже впаде в воду.
Третій м'яч лопається з тріщиною, а зменшення кластеру стає очевидним.
На п'ятому балі наш хлопець з смаком і бризками ляпасає в хвилі.
Але мотузки, які вішали відхилені кульки, стали заплутані в високовольтних дротах, які викликали коротку схему. Весь район Довгого пляжу залишався без харчування.
На фарах гомілки, дрилі відбілювання, човни є гоночними! Він витягується з води і починає відірвати від крісла.
Лікар відчуває пульс на шиї, дивиться в учні, прилипає аміаку в носі, щілини кофеїну з глюкозою і розслаблювачами в вени. Як тільки лікар відходить, потерпілий заливається склянкою віскі в горло, втирають вуха, пробивають в обличчя ... і тільки потім, силами чотирьох моряків, вони відкривають свої пальці і відкривають ноги, скручують гвинтом навколо ніг крісла.
Під катуванням він почав відновлювати, в сенсі масажу. Він збиває зуби самостійно. Посмішки, коли м'язи обтирають каменем. І, нарешті, він говорить про перше слово одягу. Так що життя стає краще.
А коли на набережній він завантажується в амбулаторію, а фотошпалери преса засліпили натовп, співвідповідач хнаки вдається наклеїти мікрофон між замовленнями і шаутом:
Розкажіть мені, чому ви це робили?
Він сказав: «Ви не можете сидіти весь час!»