Комп'ютерні ігри та розвиток дитини, або чому я хочу, щоб зробити мій дитина "До Бульши"

«Зберігати від комп’ютера, сидіти за ним весь день. Приймати уроки. Вам буде фоол для відпочинку вашого життя. Скільки разів чули ці слова як дитина? І до всіх моїх заперечень про корисність моєї окупації, я завжди отримав тільки дивні очі і пальцем, що дрочить на мій храм.

І після 15 років, коли питання про підняття дитини на горизонті, я вирішив знову подумати про роль комп'ютерних ігор у розвитку молоді.

Я задовольнить набуті навички відповідно до їх потреби та потреби дитини. Я спробую виключити ігри, які носять разом з позитивним і негативним у вигляді, наприклад, зйомки на людей.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ці прості на перших поглядах гри розвивають навички ручного мотора дитини, логічність, вміння думати кілька кроків вперед, оцінити ситуацію. Ці навички є фундаментальними в житті кожної людини, звичайно, ви можете наполягати всі ці навички в інших методах, але якщо дитина любить навчати їх через гру, то чому ієр його?

Тримати. Reaction-boosting Ігри, такі як Earthworm Jim, Небезпечний Dave (Я пообіцяв виключити зйомки, але тут ми стріляємо мультфільм квадратних зомбі, які не рахують) або князь Персії, в якому, незважаючи на повільний темп гри, ви повинні мати великі рефлекси, щоб стрибати багато перешкод і уникнути пасток. Крім того, дитина дізнається стриманість і стає менш безтурботною в життєвих ситуаціях.

Соціалізація ігор. Ось я дам чіткий чемпіонат до серії The Sims. Після гри дитина починає приймати первинні соціальні цінності, такі як «Ви повинні тримати будинок чистим», «Якщо ви не навчитеся, ви не будете найняти», і «Якщо ви не працюєте, то нічого не буде купувати», і ви завжди хочете їсти. Що ще, Сімс дає дитині перше захоплення відносин з протилежним сексом, безневинно пояснюючи, що дівчата повинні бути оброблені добре і компліментовані.

Кількість ММОПГ також може бути включена в цю категорію. Ті, які передують командну роботу, такі як WOW або Dota2. Дитина починає усвідомлювати, що навіть найхолодніший рівень ельфа 80, один в житті не досягне успіху. Вам необхідно знайти друзів, хоча б ситуативно, які допоможуть вам. І це вміння вести переговори, вести діалоги, якесь сенс колективу.

990 Р

На власній, я додаю, що така ж можливість має програму «Школяр». Шкільна карта. Призначений як для об'єднання дітей в одному інформаційному полі, що надає їм платформу для обміну даними, так і для створення їх комунікації через вбудовані ігри для декількох гравців. Також програма виконує всі функції «Електронного щоденника» для дитини.

Далі я поставив весь набір квесту ігор - з самого початку до сучасного. Так само, як і раніше, Grim Fandango, Myst, Syberia або Broken Age. Тут я додав Space Rangers, з їх нескінченними текстовими квестами. Всі ці іграшки об'єднують завдання, які вони встановлюють для гравця. Це розв’язання головоломок і розв’язання головоломок. Діалогові навички. Під час проходження таких квестів дитина розвиває візуальну пам'ять та тренує логічне мислення. Цей же ефект можна отримати, якщо ви сидите його для розв'язання головоломок кросвордів і Судоку, але що буде дитина більш готовність: це незнімна для того, яка метою заповнення квадратів на аркуші або вирішення міфічної таємничості чарівного міста для збереження людства?

До речі, патологічна тяга для допомоги іншим і збереженням тих, хто був у біді, але дуже приємний бонус від таких ігор.

Тепер перейдемо до «високих іграшок», як мою маму скажуть, що може допомогти дитині особливо під час школи. Я не особливо включав тих, які були розроблені як освітні, тільки заслуговують.

Наприклад, щоб зацікавити дитину у вивченні фізики або хімії, підійдуть ігри, такі як сучасна дивовижна Alex. Тут він дізнається, куди застосувати силу, щоб отримати бажаний результат, або що при нагріванні або охолоджених речовин може змінити свої властивості. Або що кіт не потрібно кинути чашу.

Щоб навчити дитину основам біології, радимо впровадити його до створення EA Games - Spore. Гра розповість про теорію еволюції, мікробіології, тваринного світу, ланцюгів харчування та багато іншого.

За допомогою історії та географії вашої дитини можуть бути загальні стратегії, такі як Europa Universalis, Victria, Victory Day, Civilization або Total War series of Games. Перед тим як дізнатися її, ваша дитина буде Google років Наполеонівських воєн, причини виникнення франко-прусських конфліктів, а кордони Османської імперії до 1908 року.
389583 р.

Як бачите, не все погано, що грає на комп'ютері. Я написав над тим, що є ігри, які здійснюють негативність, і є ті, до яких діти не допускаються категорично. Ваше завдання полягає в тому, щоб у вашій дитині любов до правильного розваг, і є перевірений спосіб: грати з ним!

Як ви відчуєте або будете пов'язані з хобі ваших дітей комп'ютерних ігор, я буду заохочувати все добре в модерації Давайте самі вирішили, що робити краще, щоб він грати в футбол або козацькі хобі Комп'ютерні ігри злий! 1,397 осіб проголосували. 155 р. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/company/shkolnaya_karta/blog/246862/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное