Опитування здатності

У невеликому південному міському суді прокурор запитав перший свідк, літня жінка, стояти.

Він підійшов до неї і попросив, "Мерс. Джонс, ти знаєш мене?"

До якого вона відповів: "Так, я знаю тебе, пан Вільямс". Я знаю, що ти був хлопчик, і щоб розповісти вам правду, ти розчаруєш мене. Ви є заставою, обманом, маніпулюючим людьми і обговорюючи їх за спини. Ви думаєте, що ви надзвичайно добре, хоча ви, звичайно, не повинні мати мозку, щоб реалізувати, що ваш рівень є мені з паперу, більше. Так, я знаю тебе.

Адвокат плутався. Якщо ви знаєте адвоката оборони?

І знову вона сказала: "Так, Я знаю його." Так само, як ви, я відомий пан Бредлі, оскільки я був дитиною. Він лазі, амбулаторний, і він отримав багато неприємностей з alohol. Брадлі не може будувати нормальні відносини з будь-яким, і як адвокат, він один з найгірших в державі. До речі, він також обдурив дружину трьома жінками, одна з яких була ваша дружина, пан Вільямс. Так, я знаю його.

Пультова душа адвоката в підборах.

Суддя запитав як адвокатів, щоб приїхати до нього, так і тихо сказав: "Якщо будь-який з вас притулок попросить її, якщо вона знає мене, я поклав вас у в'язниці для контемпту суду".