Історія «Неприйнятна».

3610Р. 4200Р.

Згідно з грою, Карандишев виводить текст: «Так що нікому не потрапити» і пагони Лариси з пістолетом, Лариса падає. А постріл був наданий в той час як: пропа за лаштунками, на репліки, хіти з молотком на спеціальному рукаві, рукав боози - Лариса падає. Прем'єра, la, la poplar ... «Що вам не потрібно нікому,» гарматні точки, це має вогонь за лаштунками, немає пострілу. Актор: "Так гинуть!"
Перевантаження, очки гармати другий раз, задня другий вогонь. Карандишев перевантажує третій раз: "Я вбиває тебе!", третій вогонь.
Столиця Лариси. «Збережіть свою дику!»
Завіса, шоу розірвав, аудиторія повернула гроші. «Я вбиває тебе!» Наступний день, ввечері, знову, "Бесприданниця", вранці, аналіз вчорашніх рейсів: мат-ремат, кожен розкочується на пропі, він виправданий: "Чому я не робив обсади, добре, сирої в партії спійманий, але багато людей поруч, ви бачите, що відбувається, ви можете допомогти, там на софлері грають під рукою: змащувати її на столі, це всі деякі види пострілу, кріпильний там розмащений дощ проти чого, лампочка світла може зламати, добре, будь-який різкий звук, вона буде розуміти, що цей постріл буде падіння". Увечері, гра, все дрібно, доходить до смерті Лариси, Карандишев: «Що ви не отримуєте нікому!», очки гармати, пропа знову вогнепальни.
Припустимо, з паузи на секунду, з різних кінців за лаштунками чути неймовірний роар: дуплекс збиває гру на столі, монтується з молотками на прасці, більш світиться лампочками світла. Лариса чітко не розуміє, що це постріл, тому що ця неприємність не нагадує постріл, і продовжує стояти. І сказав він: «Ви сказали вчора, що ви повинні кинути гранату в дикій природі. й