935
Angela Jericho і її Union
Робота Анжела Єріх - це красива техніка, різноманітні сюжети, а також любов до реальностей радянської епохи, яка відтворює і гуморно відтворює свої картини. Шукаєте свої малюнки, з дивовижним скрупульозом, що відображає повсякденне життя СРСР, ви обов’язково перевозите до 30-40 років тому.
Анжела народилася в Донецьку рівно 50 років тому. У Москві, але, за власним вступом, Анжела ніколи не стала московським художником.
Бажання малювати тему СРСР пояснюється просто: «Я був мій дитинства, там були любі, і я щасливий з ними. й
«Це те ж зараз», – розповідає Анжела. Так само люди, такі ж проблеми, як і у СРСР.
Анжела Єріх не проводить виставок і не прагне привернути увагу до неї.
Але її робота можна знайти в приватних колекціях по всьому світу: в Ізраїлі, США, Іспанії.
р.
3250Р. 3700Р.
Ваш текст за посиланням. й
Анжела народилася в Донецьку рівно 50 років тому. У Москві, але, за власним вступом, Анжела ніколи не стала московським художником.
Бажання малювати тему СРСР пояснюється просто: «Я був мій дитинства, там були любі, і я щасливий з ними. й
«Це те ж зараз», – розповідає Анжела. Так само люди, такі ж проблеми, як і у СРСР.
Анжела Єріх не проводить виставок і не прагне привернути увагу до неї.
Але її робота можна знайти в приватних колекціях по всьому світу: в Ізраїлі, США, Іспанії.
р.
3250Р. 3700Р.
Ваш текст за посиланням. й
«Ваш мозок - це ледачий причіп» або як запобігти заморожуванню і деградації розуму
Перший ст. Що таке краса)