Дівчина і троянди. Історія з щасливим закінченням

Одного разу чоловік зустрів дівчину. Вона була дуже красивою і відразу захопила серце чоловіка. Але дівчина мала славу.

Дівчинка була ревною і завжди засвоювала своїх друзів, які отримали квіти і подарунки від своїх друзів. Вона відчувала, що вона отримала трохи від чоловіка. Я планую трюк. Напередодні свого ювілейного чоловіка запитав:
до Світло очей, що ви хочете? Запитайте про те, що ви хочете!
- Дайте мені стільки троянд, як ви хочете провести з мною! Чоловік думав трохи і погодився.
Коли прийшов дуже день, він засліпив її зі стрічкою і взяв її на незнайоме місце, видаляючи аромат квітів. В очікуванні сотні красивих бутонів дівчина перетворює стрічку і виглядала навколо. Але було тільки ділянка землі і 2 великих старих мішків, з яких прийшов запах. Дівчина дивилася, і людина відповів:
- Я думав краще. Я купив цю землю для вас. Кращі троянди в пакетах. Ви вирощуєте стільки троянд, як ви хочете жити з нами.
Дівчина сердитися і покинути чоловіка. Чоловік пішов до бару, відвертав пиво з друзями, зустрів нормальну жінку і на решту його днів ate borsch.