Гібридний інтелект і невідомий Ватсон

Багато людей знають, як іноді не погані робототехнічні помічники в різних інтерактивних мовних службах, як це пов'язано і завдає шкоди репутації і прогресу в автоматичному розпізнаванні мови. Учора я дізнався про дуже просту, але ефективну технологію від взаємодій, що дозволяє значно розгладити всі ці засоби. Я не можу сказати, що, в цілому, я дотримую новину в цій області, але так як технології запатентовані і маловідомі, я готовий припустити, що байани не кидаються. Він називається Адаптивно-розумним.

Ідея боляче очевидна в генії: якщо автоматичний процесор для розпізнавання мови не розуміє, що це потрібно, запит передається живому оператора людини, який налаштовує запит на формат, який розуміє машину. Користувач постійно взаємодіє з роботом. Це не робот, який допомагає людині, але людина, яка допомагає роботів.

Я також здивився дізнатися, що Взаємодія набрала двигун ім. Ватсона з прізвищем AT&T, тобто AT&T Watson. Це не IBM Watson ми всі чули. І різниця не тільки в тому, що один названий засновником IBM, а другий названий помічником A. Bell. Але назовні це єдина різниця.

Представники взаємодій з деякою сумністю вимагають випадкового збігу імен і намагаються позиціонувати їх продукт, що не має нічого спільного з створенням IBM. Про це Якщо IBM, відповідно до легенди, запровадив свою Watson для розумної гри телевізора з вхідним ім'ям Jeopardy, то Watson від AT&T спочатку більш зосереджений на різних (не тільки мови) взаємодії користувача в системах, таких як Smart Home. І навіть промовний двигун невідомого Ватсона має свій власний, змагаючись з цим Нюансом.

Що стосується збігу імен, мій колега згадав доктору Ватсону, який допоміг (Я не пам'ятаю, однак, що саме) Шерлок Холмс, і запропонував, що англосаксонське ім'я Ватсон вносить дуже помічникний відтінок.

Джерело: geektimes.ru/post/245814/