Дівчина не припинила акула або вагітність.

Я наповнився весь час! каже Бетані Гамільтон, 25, хто втратив свою руку в віці 13 після нападу акула.

р.

Професійні серфінги Bethany Hamilton і її чоловік Adam Dirks are happily expect для своєї першої дитини, і це не заважає пари насолоджуватися улюбленим бізнесом. «У мене є серфінг по всій вагітності. Я планую подорожувати до тих пір, поки я можу, говорить Бетані, хто о 13 втратив руку і 60 відсотків її крові під час серфінгу в Гаваї, коли вона атакувала п'ятиметрової тигрової акули. З дитинства вона ковзала на хвилях, взяла участь у змаганнях, де взяла призи. Але після нещасного випадку, кожен поклав кінець на свою спортивну кар'єру, але вона сама не вставила з цим. Дівчина стояв на дошці знову. Навчитися знову. Бетані бажали змагатися на загальному грунті, не враховуючи її інвалідність. З 2004 року вона неодноразово досягла фіналу і навіть виграла призи. У 2010 році дівчина з однією рукою зайняла ХХ місце у світі серед жіночих серфінгу.

Припустимо, якщо це буде важко доглядати за дитиною з однією рукою, дівчина відповідає: "Основно, я забув, що у мене є одна рука, і змінюючи діаспори життєздатної дитини можуть бути дійсно складними, але я просто адаптую до різних речей, і я знаходжу мої шляхи догляду за дитиною."

Історія Бетані стала натхненням для багатьох, після того як вона писав про це в книзі "Сульський серфер: Правда історія віри, сім'я та битва, щоб отримати назад на борту". У 2011 році фільм був виготовлений на основі цієї книги. Батана також стала мотиваційним спікером та просуває країну, яка розповідає її надихну історію.

9300570 р.

р.

857654 Габаритний зображення