Місце, де живе Мороз

У холодному місті на Землі живуть тільки 512 осіб.

Я носила тонкі брюки, коли я вперше пішов на 47 ° Р.

Залізо, ім'я Оймякона перекладається з Вечірки як «холодна вода» через існування теплої весни в середині переморожування. Заморожування грунту на планеті - до 1,500 метрів. Коли шари грунту навколо підземних озер замерзають більше, вони підвищують об'єм і «затискають» воду на поверхню.

Чи не холодно? Середня щомісячна температура в січні в Oymyakon сьогодні є мінус 54.1 градусів!

Ось і не існує мобільного зв'язку: навіть якщо є покриття, вежі, телефони не зможуть працювати при таких температурах.

На таких екстремальних температурах автомобілі тут практично ніхто не загрожує, тому що шанс розпочати їх знову невеликими.

Станція на шляху до Оймякона.

Ще однією проблемою є поховання загиблих. У зв'язку з замороженим грунтом, прокопування могили тут може тривати три дні. Роботодавці погріти землю з вугіллям і копати кілька сантиметрів глибоко.

У цій формі будинок буде стояти до літа.

Більшість унітазів будуються на дворі, так як взимку неможливо захистити каналізацію від заморожування.

Небагато росте тут, тому основна дієта для людей є м'ясом.

За температури нижче -52o закривається тільки локальна школа. Р.

р.

Це єдиний магазин в місті.

Дорога кісток – єдиний шлях до с. Оймякон.

Собаки добре переносять холод, а температура, при якій навіть собаки холодні будуть справжніми «поганим холодом».