1147
Володимир Зельдін. «Для фундаменту».
Відсвяткував легендарний актор Володимир Зелендін. І він все ще грає!!! Незважаючи на свій венозний вік, актор все ще бере участь у виставах, в тому числі «Данці з викладачем», «Другий час назад» і двох ролей (Servantes і Don Quixote) в музиці «Людина з Ла Манчі».
Легенда російського театру і кіно Народна артистка УРСР Володимир Зелендін 10 лютого відзначає сотню ювілей свого народження; рідний театр готує велике свято на ювілей актора - патріарх сцені прийде привітати Михайла Жванецького, Геннадія Хазанова, Йозефа Кобзона та багато інших.
Володимир Михайлович Зелдін працює понад 70 років на Театрі російської армії (КАТРА), де він прийшов в 1941 році. На цьому етапі - найбільший в Європі - він відігравав десятки ролей в класичних і сучасних драмах. Він отримав пропозиції, щоб перейти до трупи театру Вахтанго, Малого театру та інших, але залишився вірним TSATRA. Незважаючи на свій венозний вік, актор все ще грає сьогодні, він займається чотирма репертуарними виставами, в тому числі «Данці з викладачем», які заснували 95-річчю Зельдіна, «Другий час назад» і двома ролями (Серантіс і Дон Кіксот) в музичному «Людина Ла Манча». Крім того, він грає одну з головних ролей у виставі «Дядько Мрія» в театрі «Сучасна».
У рамках яких проводяться творчі зустрічі Народного артиста СРСР. В TSATRA, актор має творчі зустрічі з аудиторією «Татр – моє життя». Спеціально для військових кадрів, виступи за участю Зельдіна проводяться в ТКАТРА. 10 лютого в ювілейному вечорі відбудеться акторка, яка називається «100 або танцювати з часом». Увечері були розроблені оригінальні квитки на запрошення, святковий плакат «Манік століття».
У мене є творчий вечір з програмою для двох і півгодинних, де я можу розповісти про себе, поговорити з аудиторією, і це достатньо. Я представила цю програму не тільки в Росії, але і в Франції, Італії, Голландії. Дуже задоволена аудиторією. Святкове свято - це не моя ініціатива, але я не можу нічого про це зробити, Зельдін вступив до RIA Novosti.
Серед привітників, які прийдуть до ювілейного вечору Зельдіна, всесвітньо відомого танцюриста та хореографа Володимира Васильєва, соліриста Михайла Жванецького, народних артистів Олександра Ширвіндта та Геннадія Хазанова, співаків Йозефа Кобзона та Тамара Гвердцят, Болшого та Малого Театру, цирку за братів Запашного та багато інших.
Театр є фундаментом
У назві найстарішого актора Росії на центені буде називатися судном ВМС
«Тату завжди були головними засадами для мене, головне в моєму акторському бізнесі», - сказав Зедін. Я щасливий, що я працював з найбільшим режисером, студентом Станіславського та Немирович-Данченко – Олексій Дмитрієв Попов, який був потім на голові театру Червоної, а потім радянської, і тепер російської армії. За його словами, голова літературної частини стала класикою театральних досліджень, автор книг з іноземного театру Григорія Бойаджеєва, музична частина очолювала відомий композитор Тихон Хренніков.
Що стосується «Данс вчителя» Лоп де Вегас, який не залишив етапу протягом 40 років - історія театру не знає таких прикладів, то ця вистава, відповідно до Зельдіна, є для армійського театру, як Чехова «Сігулл» для московського художнього театру або «Принцеса Турандот» для Вахтановського.
У кіно, перша велика роль - в фільмі відомого режисера фільму Івана Пирєва «Піг і вівчарка» - приніс актору національну популярність. Тоді була картина «Казка Сибірської землі», де Зельдін, щоб грати роль піаніста, вивчала фортепіано Лісшта під керівництвом великого музиканта Еміля Гілельса. Актор старав у Станіслава Говорухіна («Тен Негроес») і Андрія Кончаловського («Дядько Ванья»), і, ймовірно, він може грати більше в кіно, але, за словами самого Зельдіна, «важливо не в кількості, але в тому, що ваша робота залишає в душі глядача, про які фільми або вистави вони зберігають пам'ять. й
Zeldin має феноменальну енергію. Разом з концертними бригадами театру, він турав всю СРСР. «Я багато подорожував по країні, ми маємо чудові люди, які люблять свою землю і їх роботу. Росія має все: море, річки, ліси, нафту, газ, як і інші країни світу. Росія абсолютно самодостатня. Я люблю свою батьківщину і ніде за межами Росії, каже актор.
У 2014 році він став членом олімпійської реле «Сохі-2014».
Немає власної душі.
Зелдін завжди посміхається і запам'ятовує свого дитинства. Все залежить від сім'ї, яка виросла.
Народний артист СРСР Володимир Зелендін, архівна фото
- RIA Новости. Maxim Blinov Купити ілюстрацію
Міністерство оборони РФ випустили видання пам’яток актора Зельдін
"Я був останній в сім'ї - всі ми були п'ять дітей", - сказав він. Мій батько був музикантом і матір'ю. Я ніколи не чув своїх батьків, ми ніколи не мали скандалу, мій дад ніколи не курився в будинку або прийшов в пляшку горілки. Я теж байдужий до цих речей. Він любив спорт - він займався катанням, кінним спортом, пройшов, так як він повинен був до, норми ГТО. Все це, я думаю, грала роль. й
Але найголовніше, актор переконаний, що це держава розуму. Зелдін завжди був модним і ніколи не прагнув розкоші, багатства. Повна ковальниця Замовлення «Для заслуги до Вітчизни» все ще живе в невеликій двокімнатній квартирі, не має власної дачі - тепер, однак, статус посадової особи. Він не вимагав нічого собі.
«Як мій персонаж говорить в Людина Ла Манчі, нехай чоловіка нічого не викликав, але його душа.» Це допомагає, - сказав легендарний актор, сторічна рукоділля Володимир Зельдін.
Ваш текст за посиланням. й