675
Інженер врятував життя пристрою, який він сам створив
Брайан новий для комп'ютерів. Він не може переходити на комп'ютер без допомоги. Але він любить грати в баскетбол. На одному з ігор його команда втратила дві точки, гра прийшла до кінця, і вони не змогли переробити. Один з своїх гравців може потрапити в кільце добре, але нічого не може зробити. Після успішного кидання він став ще, хоча Брайан пішов на нього, щоб запустити в захист. Але замість того, як гравець раптом знизився. Він мав інфаркт.
Про те, що гравець був мені, і як я розповідаю, що історія я пережив цей час. Я жив один з моїх старих проектів, які я працював над інженерами.
Моє ім’я Кріса, а в «70-ті роки я отримав ступінь електронного інженера університету Мічигана. Я був зачарований біоінжинірингом, комп'ютерами і мріяли про створення ліків для мого діабету.
Після навчання я приєднався до великої авіалінії. Перед тим як вони могли літати. Але незабаром я залишила велику компанію з бюрократією і пішов до лікарні, щоб працювати на комп'ютері, який проаналізував ЕКГ. Система використовується розпізнавання шаблонів і баз даних для автоматичного видалення діагнозів. Я працював з комп'ютером HP1000/RTE, який мав 300 Мб заміну жорстких дисків і резервної копії на кіномережах.
Кардіолог Я працював у невеликому стартапі, який зробив напівавтоматичні дефібрилятори, які можуть здійснюватися навколо пожежників, міліції та ін. Чим швидше ви реагуєте на інфаркт, тим краще шанси на виживання. За час роботи з дефібрилятором може працювати тільки аварійний персонал та інші фахівці. Але прийшов час для фахівця, щоб прибути на сцені.
Щоб створити алгоритми для пристрою, Перший Медик хотів отримати дані ЕКГ, які я працював над. Я був першим консультантом, а потім почав працювати для них. Пристрій повинен бути невеликим, портативним, забезпечити удар до 360 J, мати акумулятори, не опікувати під час роботи, розповісти людині, що працює з ним, що робити далі, читати ЕКГ хворого і визначити в якій точці потрібно застосувати струм. Після операції система повинна звернутися до лікарні та передавати дані.
Ми зробили невеликі патрони, які були вставлені в пристрій. Я зробив пристрій для читання та передачі даних через серійний порт та / або модем, а також програмне забезпечення для управління даними. На комп'ютерах, які працюють на DOS, і мають 640 КБ пам'яті, як поліція і пожежники не мали грошей на краще комп'ютерні системи. Я навіть мав писати драйвери для принтерів, а система для відображення графіка ECG на екрані DOS. Я використовував C, Asm і багато інших мов.
Перший Медик 510 AED (автоматичний зовнішній дефібрилятор). У Нью-Йоркі, Сан-Дієго, Аламда та Ванкувері. Я дуже люблю посольство і викладання людей, як використовувати наш пристрій.
Ви можете дізнатися, що іноді займає багато часу, щоб отримати закони, змінені в різних штатах, щоб дозволити непрофесіонали використовувати ці пристрої, ніж ми зробили пристрій. Ми мали проблеми – наприклад, іноземні інвестори, які раптом відмовилися від проекту. Ми виїхали з грошей і купили іншу компанію перед остаточним випуском. Ми попросили зарплату, і в результаті ми отримали акції компанії. Ви не повинні відкинути їх - хороші шпалери будуть виходити.
Але назад в баскетбол.
Два підлітки кидаються в поле і виконували кардіогеневу реанімацію з мене. Але більш важливо, вони захопили машину AED, яка була просто куплена клубом, і які працівники пройшли навчання, і перестаралися серцем. Через два тижні я виписав з лікарні. Я був рятований двома підлітками і новим AED.
679480
І повернувся до життя Брайана, бо я допомагаю йому переходити на комп'ютер!
Джерело: geektimes.ru/post/245610/