RadioShack, яка володіє однією з найстаріших електронних франшиз світу, подала до банкрутства. Половина майже 4000 магазинів по всьому світу буде закрито і буде продано відпочинок. У США приміщення буде придбано місцевим постачальником телекомунікацій Sprint. В результаті 27500 людина втратить.
У 2000-х рр. проблеми компанії почалися в 2000-х рр., коли він пережив зміни декількох керівних директорів і падіння вартості акцій. За останні 15 років компанія поступово перетворила електронні магазини в магазини збуту електронних пристроїв та мобільних телефонів, асортимент товарів знизився, і з ним знизився інтерес клієнтів. З 2011 року компанія некомерційна.
Компанія існувала майже 100 років, з 1921 року, коли перший магазин був відкритий братами Deutschman в Бостоні. Вони вирішили продати компоненти для аматорського радіо, який потім був технічним У 1939 році компанія видала перший каталог і увійшов на ринок високоякісного аудіообладнання. У 1960-х роках компанія була на межі банкрутства, але Чарльз Танд, мільйонер з Техасу, який зробив фортуну в шкіряній торгівлі, бачив потенціал в компанії і купив її за 300 000 доларів.
Після цього, компанія, яка була перейменована в Tandy Radio Shack & Leather. У 1977 році RadioShack випустили TRS-80 ("Tandy/Radio Shack, Z-80 мікропроцесор"), один з перших персональних комп'ютерів, щоб вдарити продажі.
Люди безпосередньо зловили підйом і відхилення компанії, ностальгія згадують 70-х і 80-х, бум перших персональних комп'ютерів і як RadioShack був місцем для висить потім geeks. Згодом вона суперечить простому продажу мобільних електроніки, і, які викликали конкретне переоснащення деяких покупців, щоб оплачені каталоги своєї продукції.
«Це те, що відбувається при зупинці будівлі або фіксації речей своїми руками. Покиньте його, купуйте новий, користувач з прізвичкою «Анонімі Ковард».
Я пам'ятаю на початку 80-х років, власник RadioShack в моєму місті дозвольте мені навколо комп'ютерів, потім мій дід придбав мене мій перший радіо Shack MC-10 комп'ютер протягом 10 років, і я читаю інструкції, щоб вона покривала чотири рази. Я дізнався, як програма на цьому комп'ютері – це пам'ять 4KB і розширення до 16KB. Але цей магазин вже давно пішов — тепер люди, які можуть ледь читати рекламну брошуру продають музичні центри і мобільні телефони.
Я використовував для задоволення з TRS-80 Модель 1, а потім змінив його до моделі TRS-80 II, оскільки перший був застарілим. А геки люблять нові речі! Відсмоктується, що ми живемо в той час, коли діти більше не грають з електронікою або наборами молодого хіміка, і подивіться на те, що інший Кардашян прокинувся, і витримуючи цю нечутливість один до одного – тому, вітромильні дерева, математика для них дуже важко.
Джон Бос написав всю статтю про те, як він працював на RadioShack у 2000-х роках, і як погані працівники були оброблені – вимушено працювати без додаткової оплати, затримки платежів і так далі.
Важко сказати, що поганий уряд заподіяв компанію не вдається, або чи змінилися інтереси громадськості, але RadioShack вже не буде там.
Джерело: geektimes.ru/post/245456/