Простий спосіб підвищення ефективності роботи та уникнути «Вентиляційних війн» в офісі

Якщо ви думаєте, що зараз я читаю Мантри, як «Ви повинні орієнтуватися на роботу», «Чи не любите свою роботу і себе», ви помиляєтеся. Ця стаття не про управління часом або проекти. Геки вирішують такі проблеми за допомогою dajets. У цьому випадку датчик вуглекислого газу.

Справа в тому, що якщо рівень вуглекислого газу в повітрі вище нормального, то благополуччя особи різко погіршується. Ти жилет. Людину, не помічаючи її, починає подразнюватися тріфлами, не вдасться концентрувати на важливій матерії, а якщо він концентрує, то процес думки буде повільно проходити. Природно, такі симптоми можуть мати інші причини, але найбільш поширені в реальному житті і дуже легко вирішується занадто висока концентрація вуглекислого газу.

З тієї ж причини часто виникають «офісні війни». У кожному офісі є працівники «які речі» та інші «який удар». Через це часто виникають конфлікти, оскільки не існує об’єктивного показника «спіритуальності». Ми в Dudget вирішили цю проблему з детектором CO2. Війни припинили один раз і назавжди.

Як це працює?

Всередині приладу є чутливий датчик, який вимірює кількість молекул CO2 в повітрі. Результати вимірювання відразу відображаються на невеликому РК-дисплей, який знаходиться на корпусі пристрою. Крім інформації про концентрацію CO2, детектор вуглекислого газу показує температуру навколишнього середовища.

Якщо людина не знає, яку концентрацію CO2 можна вважати нормальним, а також піднятися на Інтернет, щоб отримати цю інформацію ледачою, то можна використовувати світлодіодний індикатор. Індикатор складається з трьох світлодіодів: зеленого, жовтого і червоного.

Цей трафік відмінно працює, і показує, чи досягається концентрація вуглекислого газу. Якщо червоне світло освітлене, потрібно відразу провітрювати приміщення.

В ідеалі індикатор завжди повинен світитися з зеленим світлом. Більше інформації про пристрій можна знайти на сайті dudget.

Технічні характеристики

Пристрій може працювати як автономно, так і при підключенні до ПК. За допомогою програмного забезпечення для ПК можна стежити за вмістом CO2 і температурою в приміщенні.

У приладі немає акумуляторів, потрібно підключити детектор вуглекислого газу до джерела живлення (порт USB або 5 ВДК з зовнішнього адаптера змінного струму / постійного струму, перехідник не входить в комплект).

Де слід використовувати?

Я думаю, що це пристрій може (і слід) використовувати всюди:
  • У офісі;
  • Головна;
  • В аудиторії;
  • На тренажерному залі;
  • У лікарні;
  • Дитячий садок.

В цілому, в будь-якому громадському або приватному місці, включаючи автомобіль. Не так багато людей думають про те, чому раптом здатність працювати або вміння думати раціонально і чітко падає. І проблема може бути дуже очевидною - і необхідно провітрювати приміщення, так як питання зниження ефективності знімається з порядку денного.

Звісно, не всі труднощі цього світу, що виникають у підвищеній концентрації CO2. Але найчастіше людина відчуває себе поганою з цієї причини. І якщо для дорослого, підвищена концентрація CO2 погана, то для дитини - ще більше.

Я хочу більше технічної інформації!

Так, нещодавно Habre опублікував три частини одного великого огляду, з так багато технічних деталей, які будуть достатньо для двох кандидатів наук. Якщо вам подобається графіка, багато текстових та захоплюючих технічних даних, то тут є посилання на огляд:
  • Частина 1;
  • Частина 2;
  • Частина 3.

ВисновокЯк зазначено вище, вуглекислий детектор не є панацеєю. Але деякі проблеми, які стали звичним атрибутом дорослого, пристрій може вирішити, і дуже швидко. Чому? Що ви думаєте про детектор CO2? Це Dodget (до речі з простим інтерфейсом) Це гаджет, але не дует (коля, але мало використання) Це безтурботно (і розповісти мені в коментарях чому?) 370 осіб проголосували. 141 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/company/dadget/blog/245034/