Як залишатися здоровим за допомогою принтера 3D

р.

Добрий день, кожен. Сьогодні Я хотів торкнутися на дуже чутливу тему, що виробники принтерів (навіть мене) і витратні матеріали воліють не піднятися. Всі користувачі принтера 3D знають основні запобіжники (принаймні, я сподіваюся так), але просто в разі:

1) Перед тим як залишити принтер для роботи самостійно, переконайтеся, що перший шар добре кладеться і нічого палички. Не секрет, що успіх друку залежить від першого шару.

2) Переконайтеся, що котушка з пластиком не загортається, і буде спокійно відірватися від котушки. (У мене було один раз, коли я не вдалося досягти гладкого постачання пластику через вічне спотворення котушки, я прокинув нитку через завісу, і залишила на підлозі.) Тож бобін успішно загорнув себе на стіл, і принтер успішно підняв себе і вішався в повітря, коли я прийшов в приміщення.

(3) Не перевірте руки (в будь-якій частині тіла) якщо поверхня нагрівається. Я не рекомендую торкнутися що-небудь своїми руками, тому що навіть перевезення може натиснути дуже крутий пальчик. (І якщо це також центральне перевезення з опалювальною поверхнею, це не здавалося б, коли воно натискає руку на одну з стін принтера і опікує нагрітою гарячою поверхнею). Хати, рукавички не є панацею, вони просто намотуються на шляху. Перевірити все через принтер.

(4) Я сподіваюся, що ви не повинні писати про вік, і всі батьки розуміють, що це іграшка для дитини, яка вже в свідомому віці.

(5) Друкувати тільки в добре провітрюваному номері. Особливо ABS пластик.

Сьогодні я хочу поговорити про останню точку. Я пропустив щось, або я не бачу багато поширення цієї інформації виробникам. Звичайно, є закриті принтери, які мають спеціальну систему фільтрації (Я бачив тільки одну з них, і її ціна тегу була 400 рублів). Просто закрита камера, це не божевільна допомога, якщо не існує капюшона, який не займе все повітря з камери.

І тепер я випадково прийшов по статті про вікі про пластик ABS, де чорний і білий не рекомендується використовувати ABS пластику в 3D принтерах. Ось з статті.

«Справжня небезпека, що пластик ABS може позувати людини в декількох випадках:
Опалювальні (акрилові пари утворюються) матеріалу при виробництві (посадка, екструзія). Закриті спеціальні коробки з потужними витяжками і дистанційним керуванням процесу необхідні. Таким чином, набагато безпечніше, щоб утриматися від використання пластику ABS у виробництві прототипів за технологією 3D друку. Для цього використовується безпечний пластиковий ПЛА (полілактид).

Я мав питання. Як небезпечне використання ABS пластику в 3D принтерах в домашніх умовах? Я думаю, що багато буде цікаво прочитати про це. Будь ласка, поясніть ваші відповіді в коментарях.

Джерело: geektimes.ru/post/244908/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное