Терібрка - село, де знято фільм "Лев'ян"

Фото с., де знятий фільм. Не може бути емоційним.

Безсумнівно, найбільш обговорюється російський фільм майбутнього року Левіатан від Андрея Звиявцева, який отримав Золотий глобус як кращий фільм іноземною мовою. Частина епізодів цього фільму була знята в с. Териберка, Мурманська область, яка стала символом занепаду Російської Північ. Ми вирішили запитати, що село насправді виглядає так і зробив вибір фотографій з Instagram з хештегом #teriberka.

По суті, в історії реальної Терибики виникали часи, коли це був районний центр, було розглянуто міське поселення і досить швидко зріс. Однак у 60-х рр. районний центр перейшов на більший Сєвєродськ, а ера занепаду почалася в Териберці. Декілька будівель в с. повністю закинулися і поступово почали згорнути.
Тим не менш, голова селища Тетяна Трубіліна звинуватив директора Левіатану провізованих місцевих жителів у перевищеному негативному вигляді.

Ми всі п'яні, що живуть у власній траві. З естетичної точки зору я проти скринінгу, я не знаю, хто повинен дивитися цей фільм.
На відміну від художньої реальності фільму, всього десять людей з 400 мешканців Теріберки не мають робочих місць, є комп'ютерно-обладнанана бібліотека в с., культурний будинок працює, а Теринський помер'янський народний хор існував з 1935 року.

Однак фотографії, розміщені в Instagram, не виглядають так:

р.

р.

р.

77100 р.

відбез ціни2005001'0001