Шкірман представив новий зносний мультиінструмент у вигляді браслета

Незважаючи на те, що мій сильний зв'язок до ІТ, я ще механіка в серці. Саме тому я зітхнувся на повільних двигунів внутрішнього згоряння, існує сертифікат успішної моторної механіки на стіні мого приміщення, а мої улюблені речі не смартфони з табличками, але ножі та мультиінструменти.

Довгий час тому, коли друг шахти дав мені шкіряний мультиінструмент, я впала в любов з цими пристроями. Він, перший, впав потерпілий до Борсетників (і це було найгарніших втрат, особливо з тих пір, хто знайшов їх, повернув документи мені пізніше), але з тих пір я не взяв участь у Лезермані.

Невеликий об'єкт в шкіряному корпусі на поясі замінює всю валізу інструментів. Мінус має ніж, струганий різак, файл, лінійки (дюймовий і міліметровий), пилка, проходи з різаками, консервований і пляшковий відкривач, два викрутки (нормальний і мікро) з змінними бітами (комплект біт в окремому випадку), ножиці, і, ймовірно, щось інше, що я заготував. Не кажучи вже про те, що якість його виготовлення дозволяє їх забивати цвяхи і використовувати в якості ручки.

Компанія була заснована в 1983 році Тімоті Шкірманом і його бізнес-партнером, після того, як Тимофій спробував, з різним успіхом, використовуючи кишений ніж для фіксації старого автомобіля або деяких поточних труб в номері готелю. Він зумів зробити багатофункціональний інструмент, який допоміг мені, і величезну кількість людей, більше одного разу. Звичайно, спеціалізовані інструменти, як правило, краще для спеціальних випадків, але не виконують коробку з ними. Не всі є Везерманом.

І ось це – принципово новий пристрій від налагодженої компанії Tread, тобто «посилання» (наприклад, відстежений ланцюг). І дійсно, природний гусениці. Тільки нержавіючі сталеві посилання містять 2-3 інструменти - викрутки і шестикутники. І навіть в застібці є два інструменти - викрутка і пляшку відкривача (і без неї, як ви знаєте, будь-який пристрій вважається неповним). Тільки 25 інструментів в одному браслеті - викрутки, шестикутники, гачок для ріжучих мотузок, точка карбіду для розбиття скла.

Зв'язки з'єднуються між собою болтами з нахилом голови, тому можна зробити їх так, як вам подобається, і, відповідно до компанії, регулювати довжину зібраного браслета протягом чверті дюйма. І застібка дозволяє вільно обертати посилання, тому викрутки можна використовувати без розбирання браслета. Пристрій було узгоджено з Адміністрацією безпеки США, і я думаю, що в інших країнах, зокрема, аеропортах та аналогічних місцях безпеки, не повинно бути проблем.

Крім того, можна взяти не тільки браслет, але Tread QM1 – годинник спеціально розроблений для нього. А потім такий браслет на перший погляд буде виглядати як металевий браслет для годинника.

Так, це не Apple Watch. Чоловічий аксесуар - і виглядає круто, і там де почати розмову. Все це чудовий обіцяє звільнити восени 2015 року. Браслет за $150 (чорний варіант за $ 200), дивитися з браслетом за $ 500 (чорний за $ 600).

9536234

“Що, моя дружина запитує, “так часто буває, що ви прогуляєте по вулиці і раптом вам потрібна викрутка?” Так, я жарт у відповідь, я ходжу, і раптом я бачу щось цінне - і він викручений! По суті, ситуації, коли раптом потрібен інструмент рідко, але коли вони трапляються – без інструменту складно. Як вони люблять сказати з різних випадків: краще, якщо у вас є, і нічого не сталося, ніж навпаки. Так я думаю, що я буду купити цей браслет. Небагато.

Джерело: geektimes.ru/post/244726/