Рак-камера! Або як ми захотіли і зробили, щоб померти!

Я згоден з авторами цього відео про рак і як Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) - це люди по всьому світу.

Звичайно, як і з СНІДом, які я писав про раніше, цей злочин на складі офіційної медицини і фармакологічної галузі вже можна вважати загальними, незважаючи на те, що в світі більше 9 мільйонів людей гинуть від раку щороку і цей показник тільки збільшує!

Як і багато інших, я завжди не розумію ситуації, коли заборони ВООЗ, і це збирався протягом десятиліть, щоб провести різні клінічні випробування прогресивних методів в області СНІДу і онкологічного лікування.

Що хочуть бачити себе, коханих!

Чому? Після того, як вся галузь для дослідження раку, введення різних дорогих фармацевтичних препаратів, а Фарм Гіганти втратить дрібниці прибутку!

Які переваги від викривлення людей з онкології?

Небо!

В аптеках, лікарнях, медичних установах і розсіянні останніх крихти людей, набиваючи їх кишенями на обману і грязі людей!

Я неодноразово писав на сторінках мого блогу про інноваційні методи Риби в боротьбі з ОНКОЛОГією, д-р Ольєєва, лікар-онколог Тулі Симоначі, але вони досі там, як їхні методи, які 100% допомагають лікувати рак не потрібні! Я також рекомендую читати мій пост про лікарів, які роблять історію і хто може сказати багато про онкологію!

Постійне переслідування прогресивних вчених ще не може зупинити науку і я дуже рада, що один з прогресивних методів лікування раку і онкології, біорезонансної терапії, може допомогти мільйонам громадян по всьому світу в боротьбі з раковими клітинами та іншими захворюваннями!

У своєму арсеналі є все, щоб впоратися з основними збудниками ракових клітин!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное